rss

Nicusor Dan recunoaste faptul ca Oradea are cea mai buna administratie locala din Romania

Astazi candidatul PNl USR la Primaria Bucuresti a prezentat un nou plan de dezvoltare al orasului.

Nicusor Dan recunoaste faptul ca Oradea are cea mai buna administratie locala din Romania

Este vorba de 15 parcari cu aproximativ 2.000 de locuri de parcare fiecare care sunt constuite pe bani europeni.


Nicusor Dan vrea sa scoata din Bucuresti trafficul de transit din Bucurezi, trafic care sufoca Capitala pentru ca peste 500.000 de masini intra in Capitala care nu au resedinta in Bucuresti.
Nicusor Dan: "Am prezentat astăzi bucureștenilor una din soluțiile cheie pe care le avem în lupta cu traficul din Capitală: un sistem de 15 mari parcări în jurul Bucureștiului de tip park&ride, care să permită o mobilitate sporită în oraș.


Cetățenii care locuiesc în afara orașului vor putea lăsa mașina într-una dintre parcări, apoi vor putea continua călătoria cu mijloacele de transport în comun.Desigur, această soluție va fi susținută și de extinderea flotei STB și de un sistem de management al semafoarelor operat corect.


Bucureștiul s-a sufocat prea mult timp sub un trafic infernal. Rezolvări există, mai e nevoie de oamenii corecți la Primărie pentru a le face să se întâmple."
s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
parcari tip park&ride bucuresti, nicusor dan tip park&ride bucuresti, parcari bucuresti tip park&ride 2020, proiecte nicusor dan tip park&ride 2020