rss

Noile masini BMW cu tractiune fata nu se ridica la nivelul celor clasice cu propulsie spate

Acest lucru este evident in ultimele teste realizate de catre spaniolii de la KM77.

Noile masini BMW cu tractiune fata nu se ridica la nivelul celor clasice cu propulsie spate

Acestia au aratat ca noua Toyota Supra are grave probleme de stabilitate atunci cand incerci sa eviti ceva pe sosea, iar acum a venit ranul celor de la BMW sa fie pusi intr-o situatie penibila.
Vedeta bavarezilor se numeste BMW M235i xDrive Gran Coupe si in ciuda faptului ca este un model xDrive platforma sa tehnice este UKL pe care se construiesc modele Mini insa si noul Seria 1 si acest BMW M235i xDrive Gran Coupe serie sasiu F44.


Spaniolii au realizat ca masina trece testul elanului in siguranta la o viteza de 68 de km/h fara a atinge conurile, aceeasi viteza recomandata si pentru Suzuki Jimny 4x4 care are un sasiu separat si care este din start considerat una dintre cele mai instabile masini de pe sosea.
Vezi in video atasat comportamentul celor doua masini in celebrul Test Al Elanului 2020!


Si tot pentru fanii BMW vezi cum se comporta un BMW Seria 3 cu propulsie pe puntea spate in aceelasi test al elanului si la ce viteza.
s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
BMW M235i xDrive Gran Coupe testul elanului, probleme stabilitate BMW M235i xDrive Gran Coupe, jimny moose test 2020, testul elanului bmw f44, probleme stablitate bmw ukl platform