rss

Nokian Tyres a inaugurat prima fabrică proprie din Statele Unite ale Amercii-Dayton

Nokian Tyres va produce patru milioane de anvelope anual în noul centru de producție din SUA.

Nokian Tyres a inaugurat prima fabrică proprie din Statele Unite ale Amercii-Dayton

Nokian Tyres a marcat ieri deschiderea oficială a fabricii sale de producție din America de Nord,Dayton, Tennessee. Unitatea de 830.000 de metri pătrați este una dintre cele mai performante șicomplexe fabrici din industrie.


Cu ocazia inaugurării acestei fabrici din SUA, compania continuă să își canalizeze obiectivele desiguranță și durabilitate printr-o producție anuală de aproximativ patru milioane de anvelope, după cefabrica va atinge capacitatea maximă. În acea etapă, compania estimează că va avea aproximativ400 de angajați.În acest moment, fabrica este în stadiul de testare a activităților de producție, urmândca în anul 2020 să fie produse primele anvelope pentru uz comercial.Nokian Tyres plănuiește să își dubleze vânzările din America de Nord în următorii cinci ani„Inaugurarea fabricii Dayton marchează un moment foarte important în strategia noastră decreștere.”, spune președintele și CEO-ul Nokian Tyres, Hille Korhonen.


„Echipa multinațională, formată din oameni foarte muncitori și serioși, a reușit să aducă la viațăviziunea companiei. Noul centru de activitate din SUA ne va ajuta să producem anvelope sigure șidurabile, adaptate nevoilor consumatorilor din America de Nord.”, continuă acesta.
Fondată în Finlanda și cu sediul central situat tot acolo, Nokian Tyres este compania care a inventatanvelopele de iarnă și pe cele mixte și a continuat de-a lungul anilor să creeze produse premiumpentru toate segmentele, în fabricile din Finlanda și Rusia.


Cu ocazia inaugurării noii fabrici dinDayton, Nokian Tyres își propune să completeze cererea de anvelope din ce în ce mai mare dinAmerica de Nord și să profite de oportunitățile pe care le oferă țările în care își fac simțită prezențatoate anotimpurile și toate tipurile de vreme.


Noua fabrică Dayton este rezultatul colaborării neîntrerupte dintre autoritățile din America de Nord,experți din Finlanda și Rusia, lucrători în construcții, instalatori de echipamente și un prim grupentuziast de angajați locali dornici să producă unele dintre cele mai sigure și mai durabile anvelopede pe continent.Nokian Tyres își va menține aceleași standarde stricte de sustenabilitate și în fabrica Dayton pentru aminimiza cantitățile de emisii și deșeuri. Panourile solare vor fi instalate în parcare, iar compania varecicla excesul de materiale rezultat din producție. Generatorul electric din parcare va genera 3 MWde energie electrică pentru a fi utilizată în fabrică.


În septembrie, compania a fost admisă în Indicele Global de Sustenabilitate Dow Jones pentru altreilea an consecutiv. Doar 10% dintre cele mai sustenabile companii din lume sunt incluse în acesttop.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
fabrica Nokian Tyres, Nokian Tyres usa, locatie dayton Nokian Tyres