rss

Nokian Tyres - dezvoltarea continuă cu una dintre cele mai inovatoare fabrici din industria de anvelope

Nokian Tyres a înregistrat progrese semnificative cu prima sa fabrică de producție din America de Nord.

Nokian Tyres - dezvoltarea continuă cu una dintre cele mai inovatoare fabrici din  industria de anvelope

Exterioarele turnului de mixare al fabricii și alclădirii de producție sunt în mare parte realizate, iar lucrătorii instalează în prezent tehnologiade fabricație de ultimă generație din Fabrica Dayton.


Datorită nivelului de automatizare,aceasta va fi una dintre cele mai avansate unități de producție a anvelopelor din lume.„Suntem mulțumiți de progresele pe care le-am făcut și lucrăm în continuare pentru finalizarea la timpa construcției", a declarat David Korda, director design și construcții, Nokian Tyres Facility.„Este unprivilegiu să colaborăm la acest proiect cu atât de mulți parteneri experimentați.


.Unitatea de producție de 360 ​​milioane de euro, cu o suprafață de 830.000 de metri pătrați, va deserviclienții din Statele Unite și Canada, consolidând angajamentul asumat de Nokian Tyres pentruproduse și procese sigure și sustenabile. Aproximativ 200 de lucrători se află în fiecare zi pe șantier,construind prima fabrică de producție a companiei din America de Nord și susținând economia localăîn acest proces.


Fabrica Dayton va susține misiunea companiei de a dubla vânzările din America de Nord până în2023. Aceasta va fi specializată în producția de anvelope all-season pentru autoturisme și camioaneușoare specifice Americii de Nord. Unitatea va spori și capacitatea de producție și depozitare acompaniei, permițându-i să satisfacă cererea tot mai mare de pe piața din America de Nord.


Pe lângă producția anuală de patru milioane de anvelope, Nokian Tyres va putea să depoziteze și până la 600.000 de anvelope într-o unitate locală de distribuție.În februarie 2019, compania a lansat prima etapă de angajare pentru Fabrica Dayton. Scopul săueste de a angaja aproximativ 50 de lucrători la începutul anului 2019 și 150 de angajați până lasfârșitul anului. Membrii echipei vor primi o instruire intensivă în noua fabrică și în unitățile europenede producție ale Nokian Tyres.


Fabrica Dayton, care completează capacitățile de producție existente ale Nokian Tyres din Rusia și Finlanda, va permite companiei să-și lărgească prezența globală.


Volumul crescut al producției îi vapermite fiecărei fabrici de anvelope ale companiei să adapteze producția la nevoile piețelor sale țintă,ceea ce va conduce la o gamă de produse îmbunătățită și la un serviciu mai bun pentru clienți.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
nokian tyres dayton factory, fabrica anvelope nokian daytin 2019, uzina nokian dayton 2019