rss

Nokian Tyres lanseaza o gama noua de anvelope pentru sezonului rece 2017-2018

Condițiile meteorologice ale iernilor din Europa centrală s-au dovedit capricioase și adesea imprevizibile, în ultimii ani.

Nokian Tyres lanseaza o gama noua de anvelope pentru sezonului rece 2017-2018

De aceea, ca în fiecare iarnă, alegerea anvelopelor potrivitee ste esențială.


Nokian Tyres, prezintă o gamă extinsă de anvelope de iarnă care înfruntă intemperiile șivariațiile rapide de temperatură caracteristice iernilor din Europa centrală.
Selecția de anvelope de iarnă pregătită de Nokian Tyres pentru sezonul următor este cea mai cuprinzătoare depână acum. Producătorul finlandez adaugă câteva dimensiuni noi vârfului său de gamă destinat pieței dinEuropa centrală, WR A4.


Anvelopa WR A4, concepută pentru automobilele sport, combină într-un mod optimmanevrabilitatea înaltă cu aderența fiabilă pe timp de iarnă, oferind un maxim de siguranță și confort la volan.Varietatea dimensiunilor acestei anvelope de iarnă premium include și dimensiuni potrivite pentruautomobilele electrice.


„Anul acesta oferta noastră de anvelope de iarnă pentru autoturisme este cea mai cuprinzătoare de pânăacum. Anvelopele premium Nokian Tyres deja acoperă un incredibil procent de 97% din totalul dimensiunilor deanvelope pentru autotusimele de pe piața europeană.
În sezonul de iarnă al acestui an, posesorii noilor modelede automobile precum Audi Q5, BMW 5, Škoda Kodiaq sau MINI Cooper Countryman vor putea, de asemenea,să se bucure de anvelopele noastre de iarnă,” declară Hannu Liitsola, Managing Director la Nokian Tyres CE.


Expert în anvelope de iarnăNokian, fiind cel mai nordic producător de anvelope, este expert în conceperea de anvelope de iarnă care săfacă față oricărui tip de condiții meteorologice specifice sezonului rece. De la dezvoltarea de cătreproducătorul finlandez a primei anvelope de iarnă din lume, în urmă cu mai bine de 80 de ani, s-au realizatnumeroase îmbunătățiri și progrese tehnologice în scopul de a garanta siguranța la volan. În plus, garanțiasatisfacției oferită tuturor clienților săi, plasează anvelopele de iarnă premium Nokian Tyres printre anvelopelede top de pe piața europeană, din punct de vedere al calității.


„Ca pionier în industria anvelopelor, Nokian Tyres a dezvoltat pentru posesorii de automobile electrice cea maieficientă anvelopă de iarnă din industria auto, din punct de vedere energetic.


Potrivit sistemului european deetichetare a anvelopelor, noul model Nokian Hakkapeliitta R2 este cea mai bună anvelopă din clasa A în ceeace privește eficiența privind consumul de combustibil. Această nouă generație a anvelopei de iarnăHakkapeliitta, beneficiază de o gamă de dimensiuni extinsă, se caracterizează prin aderență de primă clasă șiinclude dimensiuni special concepute pentru vehiculele electrice i3 și cele hibrid i8, ale mărcii BMW,” explicăMatti Morri, Technical Customer Service Manager la Nokian Tyres.Tehnologia Coandă


Designul curbat, similar cu cel al unei rampe, al blocurilor benzii de rulare de pe umărulinterior al anvelopei ghidează și accelerează fluxul de apă de pe canalele longitudinale spre canaleletransversale. Proprietățile excelente de prevenire a acvaplanării sunt păstrate chiar dacă anvelopa se uzează.Utilizată la modelul Nokian WR A4.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Nokian Tyres 2018, anvelope iarna Nokian Tyres, pret Nokian Tyres 2018, 185/65/15 Nokian Tyres, cele mai bune anvelope de iarna, pret Nokian Tyres, michelin vs Nokian Tyres