rss

Noua Kia Ceed 2018 primeste Pachetul GT Line-Design complet schimbat

Ceed GT Line împrumută elemente de design de la modelul performant Ceed GT, dezvăluit luna trecută și va fi comercializat în Europa începând cu primul trimestrul al anului 2019.

Noua Kia Ceed 2018 primeste Pachetul GT Line-Design complet schimbat

Elemente de design de inspirație GTExteriorul modelului Ceed GT Line introduce o gamă de elemente distincte de design deinspirație GT.


Acestea includ detaliile cromate și negru lucios ale grilei ‘tiger-nose’, jante dinaliaj GT Line unice de 17-inch sau opțional, de 18-inch și designul nou al spoilerelor față șispate, care amintesc de cele ale modelelor Ceed GT și ProCeed GT. Lămpile de ceațăîncorporează lamele metalice, similare celor regăsite pe modelele GT și Kia Stinger.Gama modelelor Ceed GT Line este disponibilă în 10 culori exterioare.În interior, modelele în versiunea de echipare GT Line se disting printr-o serie de modificărigândite pentru a introduce o ambianță mai sportivă a habitaclului.


Tapițeria gri a plafonuluimodelelor Ceed și Ceed Sportswagon este înlocuită cu o tapițerie neagră iar pragurile ușilordispun de plăcuțe metalice cu logo-ul inscripționat. Modelele GT Line au un volan sportiv înforma literei D în echiparea standard și - pentru modelele echipate cu transmisia Kia cudublu ambreiaj - șoferii pot schimba treptele de viteze cu ajutorul padelelor metalice montateîn spatele volanului.Ceed GT Line dispune de scaune sport noi pentru locurile din față.


Acestea sunt prevăzutecu un suport lateral mai bun decât scaunele regăsite pe modelele uzuale Ceed și au otapițerie din piele sintetică de culoare neagră și gri deschis. Cumpărătorii pot opta deasemenea pentru scaunele sport cu aceeași structură de susținere ca cele ale noului Ceed și ProCeed GT, oferind un suport lateral similar modelelor performante ale gamei. Acestescaune opționale sunt finisate în piele întoarsă de culoare neagră cu cusături gri.Modelele echipate cu tapițerie integrală din piele sunt disponibile opțional cu scaune față încălzite șiventilate și scaune spate încălzite.


O gamă de motoare supra-alimentate cu emisii scăzute și răspuns instant


Modelele GT Line sunt disponibile într-o gamă de motoare turbo ce includ motorul Kia în treicilindri cu greutate redusă de 1.0 litri T-GDi, ce produce 120 CP și oferă un cuplu de 172 Nmși noul motor ‘Kappa’ de 1.4 litri T-GDi cu o putere de 140 CP și un cuplu de 242 Nm.


Ceed GT Line este de asemenea disponibil cu noul motor diesel Kia de 1.6 litri CRDi‘Smartstream’, oferit în două variante de putere - 115 sau 136 CP. Similar, modelul ProCeed GT Line oferă cumpărătorilor aceeași putere a celor două motoare.


Fiecare motor este cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte în timp ce motoarele de1.4 litri T-GDi și 1.6 litri CRDi pot fi cuplate la transmisia automată cu dublu ambreiaj și șaptetrepte de viteze.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Kia Ceed 2018 GT Line, proceed gt line, kia ceed sw gt line, pachet gt line kia ceed, diferente pachet gt line kia ceed, design gt line ceed 2018