rss

Noua KIA Ceed III a fost desemnata Masina Anului in Romania 2019

Noul model Kia Ceed a câștigat titlul „Mașina Anului 2019 în România”.

Noua KIA Ceed III a fost desemnata Masina Anului in Romania 2019

KiaCeed câștigă astfel disputa celor șapte modele finaliste cu un total de 221 puncte din225 posibile. Și prima generație Kia cee’d a câștigat acest trofeu în anul 2008.


Podiumul final de anul acesta a fost completat de Opel Combo care a acumulat 130puncte, respectiv Hyundai Kona cu 129 puncte.Domnul Dan Chitaru, Președinte Kia Romauto, a declarat:


”Ne bucurăm că jurnaliștii auto români au apreciat la Ceed designul, calitateaexecuției, trenul de rulare sportiv, pachetul de siguranță complet, garanția de 7 aniunică în industrie și, nu în ultimul rând, prețul foarte competitiv cu care noul Ceed adebutat de curând pe piața din România. 


Celelalte modele din familia Ceed –SportsWagon, ProCeed și Ceed GT – precum și viitoarele versiuni – sedan,crossover și SportsWagon Plug-in Hybrid, vor constitui una dintre cele mai bogateoferte din clasa compactă din prezent”.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Mașina Anului 2019 în România, kia ceed Mașina Anului 2019 în România, car of the year romania 2019, kia ceed III Mașina Anului 2019 în România, premiu kia ceed Mașina Anului 2019 în România