rss

Noua KIA Sportage facelift 2018 are in premiera sistemul Mild Hybrid Diesel de 48V

Kia Motors va lansa primul său sistem de propulsie mild-hybrid
diesel de 48V în a doua jumătate a anului 2018.

Noua KIA Sportage facelift 2018 are in premiera sistemul Mild Hybrid Diesel de 48V

Noul sistem de propulsie ‘EcoDynamics+’contribuie la reducerea emisiilor CO 2 suplimentând accelerația cu putere electrică de la obaterie adițională de 48V și permițând rularea cu motorul termic oprit datorită unei unitățiMild-Hybrid Starter-Generator.


În concordanță cu obiectivul Kia de a crea mașini inovatoare, accesibile pentru o gamă largăde cumpărători, tehnologia EcoDynamics+ mild hybrid oferă un raport cost-performanțăconvingător în comparație cu motoarele hibride complete.


Dimensiunile compacte alecomponentelor fac posibilă integrarea tehnologiei în arhitecturile existente aleautovehiculelor și sistemelor de propulsie fără a afecta caracterul practic sau versiunile deechipare. Sistemul de propulsie mild-hybrid Kia este proiectat să se potrivească perfect înviața consumatorilor, fără a fi nevoie de reîncărcare.Tehnologia EcoDynamics+ mild-hybrid diesel dispune de modurile ‘motor’ și‘generator’


Tehnologia Kia mild-hybrid dispune de o baterie lithium-ion compactă de 0.46 kWh și 48-volțiși un nou generator de pornire mild-hybrid - Mild-Hybrid Starter-Generator (MHSG). Sistemulcontrolează electronic generatorul de pornire mid-hybrid (MHSG) cu ajutorul unui inverter șipoate comuta între două moduri: ‘motor’ și ‘generator’.


Conectat cu ajutorul unei curele laarborele cotit al motorului diesel, în timpul accelerării generatorul mild-hybrid (MHSG) oferăun plus de putere electrică de până la 10 kW sistemului de propulsie în modul ‘motor’,reducând astfel solicitarea motorului și emisiile. În modul ‘generator’, sistemul colecteazăenergia cinetică de la motorul termic în timpul decelerării și frânării si folosește aceastăenergie pentru a reîncărca bateria.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
kia Mild Hybrid Diesel de 48V, new sportage Mild Hybrid Diesel de 48V, images Mild Hybrid Diesel de 48V, kia diesel hybrid, euro 7 kia sportange Mild Hybrid Diesel de 48V, autolatest kia Mild Hybrid Diesel de 48V