rss

Noua Kia XCeed 1.4 T-GDI 140 CP invinge fara drept de apel noul VW T-Roc 1.5 TSI chiar la el in Germania

Una dintre cele mai prestigoase reviste auto din Germania a testat in premiera noul XCeed fata in fata cu arhicunoscutul VW T-ROC 2019.

Noua Kia XCeed 1.4 T-GDI 140 CP invinge fara drept de apel noul VW T-Roc 1.5 TSI chiar la el in Germania

Rezultatul final a fost unul socant pentru marca germana pentru ca mult laudatul VW T Roc a reusit sa se clasesze doar pe ultimul loc, castigatorul final fiind noua KIA XCeed 2019 testata si de catre noi AICI!Acest rezultat este unul cu adevarat suprinzator pentru ca trebuie sa tinem cont de faptul ca revista germana este una de care tin cont clientii din toata Europa, iar invingerea lui VW chiar la el in Germania devine o mare problema pentru germani.


Este de mentionat si faptul ca anu trecut actuala generatie KIA Ceed a reusit sa invinga modelul VW Golf 7 tot pe piata din Germania.


KIA POATE FACE ASTA! La urma urmei, Ceed a câștigat comparativul clasei compac-te împotriva Golfului (ediția 32/2018). Puțini au reușit acest lucru.Șansele de repetare ale acestuisucces nu sunt puține: Tehnologianoului XCeed vine de la Ceed, iar cea a lui T-Roc de la Golf, platfor-ma MQB.Chiar și motorizările sunt la fel ca atunci: 1.4l T-GDI pe Kia și 1.5l TSI pe VW. Și: T-Roc are deja doi ani... Ceea ce se poate vedea în mod clar: compararativ cu Xceed, pare îmblânzit și neremarcabil. Pe de altă parte, Kia este atrăgătoare, mai ales în quantum yellow, așa cum este mașina noastră de test.
Cu o grilă mai îngustă și o capotă mai lungă decât Ceed, câteva piese din plastic în jur și o linie a aco-perișului înclinată ca la un coupé,arată grozav, cel puțin așa credemnoi.


PRIMA POZITIE:


Kia XCeed 1.4 T-GDIXCeed arată excelent, are spațiurezonabil și un motor plin de viață. Se conduce ușor și este echipat extensiv. De asemenea, există și garanția de șapte ani sau 150.000 de km.


INVINSUL:


T-Roc oferă spațiu bun, un com-portament în conducere bine echilibrat, un motor plin de viață și abilitatea pentru multimedia. Tipică pentru VW este garanția mediocră de doi ani.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
kia xceed vs vw troc 2019, autobild kia xceed vs troc 2020, probleme vanzari vw troc germania, kia vanzari germania xceed, drive test xceed 2020