rss

Noua Mazda electrica MX-30 a obținut cinci stele la testele Euro NCAP

Mazda MX-30 a primit numărul maxim de cinci stele la cele mai
recente teste, cu un punctaj de 91% pentru protecția adulților și 87% a copiilor pasageri.

Noua Mazda electrica MX-30 a obținut cinci stele la testele Euro NCAP

Mazda MX-30 a obținut punctaj maxim la testele de impact lateral și la testele ce implică pasagericopii de 6 și 10 ani, atât pentru impactul frontal, cât și lateral.


După Mazda6 din 2018 și Mazda3 și CX-30 anul trecut, aceasta este a patra Mazda care a obținut un rating general de cinci stele înconformitate cu noile criterii Euro NCAP 2018, mai stricte.


Mazda MX-30 s-a comportat impresionant la toate cele patru categorii de teste Euro NCAP: Pasageradult - 91%, Pasager copil - 87%, Pieton - 68% și Asistență de siguranță - 73%.Evaluarea esterezultatul a trei factori cheie: adoptarea celei mai recente Skyactiv-Vehicle Architecture, care prezintăo caroserie ușoară dar cu rigiditate ridicată, care absoarbe impactul; o gamă largă de tehnologiiavansate de siguranță i-Activsense care ajută conducătorii auto să identifice riscurile potențiale și săreducă probabilitatea de daune sau vătămări și standarde înalte de protecție a pietonilor.


Dinamica superioară de conducereobținută ca urmare a tehnologiei Skyactiv Mazda contribuie, de asemenea, la noua reușită Mazda MX-30 de cinci stele Euro NCAP, oferind o experiență de conducere foarte intuitivă, plăcută, completelectrică.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Mazda MX-30 20202, euroncap Mazda MX-30, pret Mazda MX-30, test drive Mazda MX-30, review Mazda MX-30