rss

Noul BMW Seria 1 debutează în România, la dealerii Automobile Bavaria-Pret de 23.200 euro

Automobile Bavaria prezinta im premiera cea mai sportiva compacta premium din lume, noul Seria 1 2019.

Noul BMW Seria 1 debutează în România, la dealerii Automobile Bavaria-Pret de 23.200 euro

Noul BMW Seria 1 a debutat la dealerii Automobile Bavaria printr-o serie deevenimente de tip “Porți Deschise”, pentru clienţi, organizate în centreleautorizate din București (Băneasa și Militari) și din ţară (Brașov, Cluj,Constanța, Sibiu și Timișoara).
După lansarea oficială din 5 octombrie, noulBMW Seria 1 a fost prezent și la Arad, Craiova și Târgu Mureș.A treia generaţie a noului BMW Seria 1 vine cu o transformare majoră dearhitectură – cu motoare transversale şi o platformă bazată pe tracţiunea faţă,ceea ce are un impact important pentru spaţiul interior, resimțit mai ales lalocurile din spate.


Noul model vine cu un pachet sofisticat de tehnologii,inclusiv un sistem Head-Up Display ultra sofisticat, control prin gesturi,comenzi vocale cu Intelligent Personal Assistant sau sisteme sofisticate deasistenţă.Vârful de gamă pentru noul BMW Seria 1 este modelul BMW M135i xDrive.


Acesta dispune de cel mai puternic propulsor de 4 cilindri cu care marca aechipat un model de serie. Motor asigură un vârf de putere de 225 kW/306 CPîntre 5000 şi 6250 rpm şi un cuplu maxim 450 Nm între 1750 şi 4500 rpm.


Susţinut de transmisia Steptronic sport, diferenţialul autoblocant Torsen faţăşi tracţiunea integrală, noul model accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.8secunde.


Preţul de început pentru acest model este de 40850 euro fără TVA /48612 euro cu TVA.La lansare sunt disponibile două motorizări pe benzină şi trei diesel cu 3 şi 4cilindri.


Cel mai accesibil model din gamă este BMW 118i, echipat cu un motorde 3 cilindri cu o capacitate de 1,5 litri, care dezvoltă 103 kW/140 CP.
Acesta este disponibil de la 23200 euro fără TVA/ 27608 euro cu TVA. Cel mai important - noul model este susţinut de un program de finanţareBMW Select, cu avans 10% şi cu o valoare reziduală garantată după3 ani de 64%.


Aceasta asigură posibilitatea de a utiliza noul model la un nivelde costuri lunare accesibile, alături de flexibilitate totală la finalul perioadei definanţare: clientul poate opta să achiziţioneze automobilul prin plata valoriireziduale, să refinanţeze valoarea reziduală sau să returneze automobilul fărăcosturi suplimentare.


La “Zilele Porților Deschise” Automobile Bavaria a fost lansată și campaniaaniversară “25 ani de Automobile Bavaria – 25 ani de BMW în România”, careoferă fiecărui pasionat BMW posibilitatea de a câștiga, prin participarea latombola aniversară, un BMW Z4. Înscrierile și consultarea regulamentului tombolei poti fi efectuate pe www.bmw-bavaria.ro

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Noul BMW Seria 1 2019, pret Noul BMW Seria 1 2020, lansare automobile bavaria Noul BMW Seria 1, test drive Noul BMW Seria 1, drive test Noul BMW Seria 1