rss

Noul Fiat Fullback primeste un motor diesel de 2.5 litri care a aparut pe piata in urma cu 15 ani

Fiat a anunta cu mare fast aparita in gama sa a primului model pick-up pe nume Fiat Fullback.

Noul Fiat Fullback primeste un motor diesel de 2.5 litri care a aparut pe piata in urma cu 15 ani

Acesta este construit impreuna cu Mitsubishi insa masina italienilor este inferioara pentru ca utilizeaza o generatie mai veche de motorizari diesel.


Este vorba de versiunea dedicata firmelor vanduta de Fiat Professional care are sub capota un motor diesel de 2.5 litri care a luat nastere in urma cu 15 ani pe gama Mitsubishi.


Acest motor este Euro 6 si nu se ridica la nivelul motorizarii de 2.4 litri care se regasete pe gama Mitsubishi L200 testat de echipa noastra in urma cu ceva vreme.Motorizarea de 2.5 litri de 110 CP consuma in medie cu pana la 4 litri in plus fata de motorizarea de 2.4 Mitsubishi, detaliu care a fortat marca japoneza sa renunte la aceasta motorizare pe noua generatie de L200.


CITESTE TESTUL CU VECHIUL L200 AICI!


Despre pretul de achizitie nu se poate discuta in prezent insa surse afirma ca masina va avea un pret la nivelul lui L200, insa Fiat Fullback nu are imaginea de marca detinuta de modelul Mitsubishi L200.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
imagini Fiat Fullback, date tehnice Fiat Fullback, pret romania Fiat Fullback, lista preturi Fiat Fullback, lansare Fiat Fullback, l200 vs Fiat Fullback, fiat vs mitsubishi, motor vechi Fiat Fullback, consum are Fiat Fullback, toyota hilux vs Fiat Fullback, isuzu dmax vs Fiat Fullback, vw amarok vs Fiat Fullback