rss

Noul Ford Ecosport a fost lansat in 2012 si este produs in uzina din India-Pretul este de 20.850 euro

Ford urmeza sa lanseze in Romania o noua masina din gama crossover.

Noul Ford Ecosport a fost lansat in 2012 si este produs in uzina din India-Pretul este de 20.850 euro

Este vorba de noul EcoSport un succesor al modelului Ford Fusion bazat pe modelul de clasa mica Fiesta.


Adevarul despre Ford EcoSport este ca masina a intrat in productie in Brazilia si India incepand cu anul 2012, modelul fiind bazat tehnic pe un model Fiesta de generatie precedenta.

In comparatie cu un Fusion de la inceputul anilor 2000 construit in Germania noul EcoSport ramane un model Ford low-cost care este construit in uzina din India cu volanul pe partea dreapta, versiunile pentru Europa sunt cu volanul pe partea stanga.


Sub capota Ford India ofera pe acest EcoSport un motor pe benzina de 1.5 litri care nu dispune de injectie directa sau o supraalimentare, motorul dezvoltand o putere maxima de 110 CP.Optional se poate monta si un diesel tot de 1.5 litri TDCi care ofera o putere maxima de 95 CP, insa aceasta versiune are un pret de achizitie care porneste de la 20.850 euro cu TVA inclus.


Cea mai ieftina versiune EcoSport are un pret de achizitie de 18.350 euro fara a avea nici o optiune selectata.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
ford ecosport 2015, test drive ford ecosport, drive test ford ecosport, cum se conduce ecosport, 0-100 km/h ecosport, ecosport ecoboost, pret ford ecosport, ford ecosport india, ford ecosport brazilia, ecosport craiova, dte tehnice, consum ecosport, review ecosport