rss

Noul Ford Edge 2.0 TDCI costa in Europa peste 50.000 euro! Aceasta este cu siguranta o masina prea scumpa

Ford are de ceva vreme in gama sa pentru Europa o noua masina SUV.

Noul Ford Edge 2.0 TDCI costa in Europa peste 50.000 euro! Aceasta este cu siguranta o masina prea scumpa

Este vorba de modelul Ford Edge care vine intr-un final si pentru clientii din Europa dupa ce este produs de cativa ani buni pentru piata din SUA.
Modelul vine standard echipat cu un motor diesel 2.0 TDCI de 180 CP care este realizat impreuna cu francezii de la Peugeot, insa masina originala pentru SUA are sub capota un motor EcoBoost de 3.5 litri cu o putere maxima de peste 300 CP.


Europa nu primeste decat un diesel de clasa medie ca putere care va avea de suferit cand este amplasat pe noul Edge 2016 pentru ca masina are o greutate la gol de aproape 2 tone.
Chiar si asa, marea problema a lui Ford EDGE este pretul de achizitie care sare fara probleme de granita de 50.000 euro cu taxe incluse, pret care este MULT PREA MARE PENTRU O MASINA FORD.


De fapt echipa Autolatest recomanda celor care doresc sa-si cumpere un asemenea model sa mearga pe la BMW sau Mercedes pentru ca acolo cu siguranta vor avea modelele SUV sau crossover de ales in cei 50.000 euro ceruti de Ford.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme ford edge, pret ford edge, bmw x3 vs ford edge, mercedes glk vs ford edge, audi q5 vs ford edge, un ford prea scump, lisa preturi ford edge, probleme ford edge