rss

Noul Ford Fiesta ST are acum o motorizare 1.5 EcoBoost cu 3 cilindri

Noua generație Ford Fiesta ST pune la dispoziția clienților cea mai receptivă, implicată și distractivă experiență Fiesta din istorie și un sunet captivant al motorului cu trei cilindri.

Noul Ford Fiesta ST are acum o motorizare 1.5 EcoBoost cu 3 cilindri

Noul motor EcoBoost de 1.5 litri folosește tehnologii precum turbocompresia, injecția de înaltă presiune și distribuția variabilă dublă prin sistemul Twin-Independent Variable Cam Timing (Ti-VCT) pentru a dezvolta 200 CP la 6000 rpm și 290 Nm între 1400 și 4000 rpm.
 Arhitectura cu trei cilindri a acestui motor furnizează în mod natural un cuplu ridicat la turații joase. Performanțele sunt îmbunătățite suplimentar de un turbocompresor nou care folosește un design opitmizat al turbinei pentru a genera presiune mai rapid și pentru a minimiza întârzierea răspunsului turbinei cu scopul de a oferi o experiență directă și distractivă în timpul condusului.


Noua combinație dintre tehnologia de injecție directă și cea de injecție indirectă secvențială ajută la dezvoltarea unui nivel ridicat al puterii și la un răspuns rapid, alături de emisii de CO2 reduse și de o creștere a eficienței consumului de carburant la sarcină redusă.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
ford Ford Fiesta ST 2018, 3 cilindri Ford Fiesta ST, consum Ford Fiesta ST 1.5 ecoboost, motor cu 3 cilindri fiesta st 2018