rss

Noul Ford Puma de Craiova are un pret care incepe de la 20.000 euro pentru versiunea de baza

Ford a lansat in urma cu ceva vreme cea de-a doua generatie de modele Puma.

Noul Ford Puma de Craiova are un pret care incepe de la 20.000 euro pentru versiunea de baza

Acum vorbim de un Puma care se bazeaza tehnic pe modelul Ford Fiesta care este construita in Germania.


“Încă din prima zi a proiectului am vrut să dezvoltăm un vehicul ușor de recunoscut în segment. Iar rezultatul este un SUV care nu seamănă cu nimic din ceea ce am produs până acum”, spune George Saridakis, director al biroului de Design Interior și Exterior în cadrul Ford Europa.
“Acest nou design reprezintă un nou capitol în identitatea vizuală Ford, conceptul integrând de asemenea soluții de inginerie ingenioase și elegante care – în combinație cu interiorul foarte expresiv – îi va suprinde și îi va încânta pe clienți, ridicându-se la nivelul cerințelor și nevoilor acestora”.
Motoarele EcoBoost 1,0 litri de 125 CP utilizează primul sistem de dezactivare a cilindrilor disponibil pe un motor cu trei cilindri, care oprește automat unul dintre cilindri motorului atunci când nu este necesar ca acesta să funcționeze la capacitate maximă, cum ar fi în cazul coborârii sau a rulării în viteze de croazieră.
sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Ford Puma de Craiova 2019, pret Ford Puma de Craiova, test drive Ford Puma de Craiova, drive test Ford Puma de Craiova, consum Ford Puma de Craiova, pret romania Ford Puma de Craiova, garda la sol Ford Puma de Craiova, review Ford Puma de Craiova, at8 Ford Puma de Craiova, probleme Ford Puma de Craiova, rechemare Ford Puma de Craiova