rss

Noul Ford Ranger Raptor costa peste 50.000 euro si primeste un motor diesel de doi litru gasit pe dubele Transit

Ford a lansat pe anumite piete noul sau model Ranger Rapotor.

Noul Ford Ranger Raptor costa peste 50.000 euro si primeste un motor diesel de doi litru gasit pe dubele Transit

Fanii Ford trebuie sa stie ca aici nu vorbim de un Raptor veritabil pentru ca acesta este construit in SUA pe baza tehnica a lui F150 masina care are sub capota un V8 de 6.2 litri sau un V6 de 3.5 litri EcoBoost.


Noi aici in Europa primim un Ranger echipat cu un pachet Raptor si un diesel de doi litri cu doar 4 cilindri in linie.



Despre acest motor Panther nu putem spune decat ca este identic cu cel gasit pe toate modelele utilitare Ford Transit, insa care aici are o turbina in plus.


De fapt puterea maxima este de 210 CP, adica cu doar 10 CP mai mult decat cea dezvoltata de motorul clasic 3.2 diesel intalnit pana acum pe gama Ranger Wildtrack.





Tot aici trebuie spus ca sarcina maxima scazut considerabil asemenea capacitatii de tractoare fata de cea a unui Ranger de mare serie.


Pretul de achziitie este pe anumite piete de peste 50.000 euro fara a alege din lista de optionale, si masina este mult mai slaba ca performante decat un VW Amarok V6 TDI sau un Mercedes X 350 diesel.


Mai jos vezi cum arata Ford F150 Raptor Made in USA!






Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Noul Ford Ranger Raptor 2018, test drive Noul Ford Ranger Raptor 2018, new Noul Ford Ranger Raptor 2019, off road Noul Ford Ranger Raptor, pret achizitie Noul Ford Ranger Raptor, probleme motor Noul Ford Ranger Raptor, Noul Ford Ranger Raptor 2.0 tdci At10, consum Noul Ford Ranger Raptor 2.0 tdci