rss

Noul Jeep Renegade este un Fiat Panda si este construit in Italia

Jeep a anuntat cu mare fast la Geneva o noua generatie de modele cu tractiune integrala.

Noul Jeep Renegade este un Fiat Panda si este construit in Italia

Acesta se numeste Renegade si vine sa concureze in Europa nume mari precum Nissan Juke sau Renault Captur, modele care au demonstrat o prezenta pe piata foarte mare.


Conform celor de la Jeep masina de fata este un model 100% Jeep, adica un automobil extrem de versatil atat pe sosea cat si in mediul off road, insa adevarul este acela ca noul Renegade nu este decat un Fiat Panda care are o caroserie schimbata.


De fapt numele platformei se numeste New Fiat Panda si este folosita de italieni inca din anul 2003 cand a fost lansata cea de-a doua generatie de citadine denumita Fiat 169.


Pentru a vedea ca acest Jeep nu prea mai are nici o legatura cu masinile americane acesta este construit 100% in uzina Fiat din Italia.


Conform statisticilor DEKRA modelul Fiat Panda a promit constant note slabe la capitolul calitate de fabricatie si motorizari.


Vezi statisticile DEKRA AICI!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
noul jeep renegade, jeep made in italy, jeep fiat panda, fiat new panda platform, tech jeep renegade, problems fiat panda dekra, clasificare dekra fiat, 4x4 jeep renegade, pret achizitie