rss

Noul Ministru al Transporturilor vrea centura Bucuresti de la Jilava la A1 in format cu 4 benzi

Acesta a anuntat pompos pe retelele de socializare o noua licitatie pentru Centura Bucuresti.

Noul Ministru al Transporturilor vrea centura Bucuresti de la Jilava la A1 in format cu 4 benzi

" O veste bună: astăzi s-a lansat licitația pentru lărgirea la 4 benzi a centurii București, sectorul de sud-vest, între autostrada A1 și DN5, proiectare+execuție.


Este încă unul dintre proiectele din pachetul mare de 1,7 mld. € (“Orbitalele Bucureștiului”) la a cărui finanțare am lucrat în experiența anterioară guvernamentală, în 2016.Proiectul lansat astăzi are o valoare estimată de aprox. 700 de milioane de lei și cuprinde denivelarea intersecțiilor de la DN6 (Bragadiru), DN5 (Giurgiu), DC18 (Măgurele).


Setul complet de proiecte include construirea unui nou inel de autostradă (A0) și modernizarea centurii actuale (DNCB). În prezent, aproape toate proiectele sunt fie în lucru, fie vor începe curând lucrările, fie în procedură de licitație."


Noi spunem ca pana sa vedem noi lictitatii mai bine se pune pe constructorii care deja au castiga celelalte loturi din CB inca de anul trecut si care nu prea au facut nimic in ultimele 12 luni.
Hai mai bine sa vedem cum se apuca de largirea Centurii Bucuresti din zona Berceni spre intersectie cu zona Colentina unde deja se circula pe doua benzi pe sens fara probleme!


Sau mai bine sa se uite putin la faptul ca incompetentii de la CNAIR au treceri de pietoni pe Centura Bucuresti, zona unde in doar doua luni se pot instala poduri pietonale cum sunt cele de pe DN1! Este penibil sa vedem limita de 30 km.h pe o sosea ocolitoare a unei Capitale!


Plus ca trebuie scos trotuarul din zona Otopen-Mogosoaia a Centurii Bucuresti pentru ca pe ambele parti nu au cum sa fie zone pietonale!


„Pe Drumul Național Centura București (DNCB) sunt amplasate 6 treceri de pietoni la următoarele poziții kilometrice: km 67+257, km 68+261, km 68+492, km 69+771, km 70+197, km 71+349”

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Noul, Ministru, Transporturilor, vrea, centura, Bucuresti, Jilava, format, benzi