rss

Noul Opel Astra K 1.4 Turbo 145 CP primeste o cutie CVT construita de GM China

Opel a realizat recent un minor facelift modelului sau Astra 2020.

Noul Opel Astra K 1.4 Turbo 145 CP primeste o cutie CVT construita de GM China

Noua masina construita de catre Citroen si Peugeot inca pastreaza platforma tehnica a modelului precedent realizat de catre GM de unde si imposibilitatea de a introduce motoarele PSA.
Drept urmare acum vedem un nou motor EcoTec care are 1.4 litri insa doar 3 cilindri in linie care este supraalimentat si care are o injectie directa de benzina.


Marea MARE PROBLEMA a lui Astra 2020 este ca germanii au dotat modelul cu o transmisie cu varitie continua asemenea motocicletelor de oras, transmisie care se numeste CVT si care este construita tot de catre GM pentru piata din China.
Aceasta are cateva rapoarte prestabilite insa nu se ridica la nivelul de rafinament al precedentei transmisii GM automata clasica cu covertizor cu 6 trepte.


Din pacate fanii Opel trebuie sa astepte viitoarea generatie de Astra pentru cutia clasia AisinAT8 intalnita pe gama Peugeot 308 sau Citroen C5 Aircross.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Opel Astra K 1.4 Turbo 145 CP CVT, probkeme cutie cvt opel, cutie gm cvt 2020, pret Opel Astra K 1.4 Turbo 145 CP CVT, test drive Opel Astra K 1.4 Turbo 145 CP CVT, consum Opel Astra K 1.4 Turbo 145 CP CVT bucuresti, turatie Opel Astra K 1.4 Turbo 145 CP CVT