rss

Noul Porsche Taycan are o autonomie cu 127 km mai mica cand este omologat in SUA

Autoritatea americana EPA a anuntat care este consumul si autonomiea reala a noului Taycan.

Noul Porsche Taycan are o autonomie cu 127 km mai mica cand este omologat in SUA

Asadar, noul Porsche Taycan 2020 este garantat de catre EPA cu o autonomie reala de doar 201 mile sau 323 km cu o singura incarcare, in timp ce in Europa aceasta are o creditare WLTP de 450 km.


In realitate americanii de la EPA nu mai fac greseli cum au facut cu marcile VW si Audi si ale lor motoare diesel TDI extrem de poluante, si ofera o imagine mai buna a capabilitratii masinilor germane.
Cei minus 127 de km fac ca noul Porsche Taycan sa nu aibe nici o sansa in fata unui Tesla Model S care este mult mai puternic si care are o autonomie reala EPA de 560 km.


Certificarea EPA de 201 mile îl poziționează pe Porsche Taycan în urma unor modele ca Nissan Leaf, Chevrolet Bolt, Audi e-tron, Jaguar I-Pace și oricare dintre modelele Tesla.
Acest lucru se întâmplă în condițiile în care Porsche Taycan are o baterie cu capacitatea de 93,4 kWh, practic mai mare decât a celor mai multe dintre modelele electrice comercializate pe continentul nord-american.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Porsche Taycan epa range, probleme autonomie Porsche Taycan 2020, epa usa real range Porsche Taycan, autonomie reala Porsche Taycan 2020