rss

Noul Renault Megane Sedan primeste un amplu facelift 2020

Foarte apreciat de clienții care caută o berlină distinctă în segmentul C, Mégane Sedan
a vândut 200.000 de unități de la momentul lansării sale în 2016.

Noul Renault Megane Sedan primeste un amplu facelift 2020

Noul Mégane Sedan integrează tehnologia LED 100% Pure Vision, care este mai eficientăpe drum, precum și semnătura emblematică Renault în forma literei C.


În partea din față are o nouă bară de protecție și o nouă grilă care încorporează elementecromate. Difuzoarele de aer apar în partea din față a arcurilor roților pentru o aerodinamicăîmbunătățită. Pe laturile sale, noul model beneficiază de un nou design al aripilor și deiluminarea mânerului ușii.


Noul model este disponibil în șapte culori exterioare, inclusiv noul Highland Grey, şi esteechipat cu roți noi, de la 16 la 17 inch.


O gamă eficientă de motorizări îmbogățită cu motorul 1.0 TCe
Noul Mégane Sedan oferă o gamă mai largă de motoare, adaptate numeroaselor nevoi aleclienților și compatibile cu noile reglementări stabilite de standardul Euro 6D FULL:- Pe benzină, oferă noul motor 1.0 TCe cu injecție directă, într-o versiune eficientă de 116 CP(cu transmisie manuală) optimizată pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile deCO2.


Motorul 1.3 TCe, echipat cu filtru de particule, rămâne disponibil și în versiunea de 140CP (cutie de viteze manuală cu 6 trepte și transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC cu 7trepte).- Pe motorină, motorul 1.5 Blue dCi este disponibil în versiunea de 116 CP (cu cutie de vitezemanuală cu 6 trepte și transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC cu 7 trepte).


CITESTE TESTUL NOSTRU CU MEGANE SEDAN AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
renault megane facelift 2020, megane sedan facelift autolatest, detalii megane sedan facelift 2020