rss

Noul Renault Triber reprezinta de fapt viitorul model Dacia Crossover electric

Renault are de ceva vreme la vanzare pe anunmite piete un crossover de talie mare.

Noul Renault Triber reprezinta de fapt viitorul model Dacia Crossover electric

Numele sau este Renault Triber si din pacate acesta nu se vinde pe piata auto din Europa, insa acolo unde se si construieste are un pret de achizitie echivalent a 6.500 euro.Aceasta stire nu este atat de importanta in comparatie cu cea ca noul Triber are o noua platforma Renault care urmeaza sa fie utilizata si de catre Dacia la Pitesti.


Diferenta este ca noua platforma modula este realizata in asa fel incat sa poata sa primeasca si o motorizare electrica cu loc special pentru acumulator in mijlocul sau.Adica vedem acum pentru prima data cum Renault face primul pas in realizarea unui Twingo Electric insa si a noii Dacia Electrice care are mari sanse sa fie produse la Pitesti incepand cu anul 2022.


Surse spun ca acest model de Renault este de fapt succesorului Daciei Lodgy pentru ca este singurul capabil sa ofere 7 locuri. Diferenta fata de Lodgy este ca noul model este un crossover veritabil.
s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
dacia electrica, platforma dacia electrica, renault triber, platofrma triber 2020, renault triber india, motoare dacia triber, dacia electrica autonomie