rss

Noul SUV Renault Koleos primeste un punctaj maxim de 5 stele EuroNCAP 2017

Acest rezultat foarte bun evidențiază angajamentul Renault pentru siguranță. Noul KOLEOS se dovedeşte a fi la cel mai bun nivel al protocolului de test stabilit de Euro NCAP în 2016.

Noul SUV Renault Koleos primeste un punctaj maxim de 5 stele EuroNCAP 2017

Acesta obține un scor de 90% pentru protecția adulților,79% pentru protecția copiilor, 62% pentru protecția pietonilo şi 75% pentru pachetul desiguranţă. Mai multe informații puteti gasi aici.


Siguranța fără compromis


Noul Renault KOLEOS beneficiază de o structură concepută pentru a-și proteja pasagerii.Utilizarea a doua tipuri de oțel, unul mai elasitic pentru suportul motorului și unul mai dur pentrucarcasa habitaclului, are ca scop protecţia compartimentul pentru pasageri, chiar și în cazulunui impact sever.
Echipamentul standard de siguranță include două airbag-uri frontale care îşiadaptează extinderea în funcție de natura șocului și poziția persoanei, două airbag-uri lateralepentru torace / umăr pentru pasagerii din față, două airbag-uri de tip cortina, dispozitive defixare ISOFIX şi I-Size pe scaunele laterale din spate și, de asemenea, centuri de siguranță cudispozitive de pretensionare cu limitator de sarcină pentru toți pasagerii.


În domeniul siguranței active, echiparea standard a noului Koleos (sistemul de asistenţă lafrânarea de urgenţă, sistemul de stabilitate electronică a vehiculului, distribuția electronică aforței de frânare, asistența pentru pornirea în pantă etc.) este întărită de un set de sisteme deasistenţă (ADAS) de ultimă generație.Accesibile din tableta R-LINK 2, acestea permit: uncondus mai sigur datorită atât sistemului de frânare de urgență activă (AEBS City și Inter-Urban) cu alertă la depășirea benzii de rulare (LDW) cât și a senzorului pentru unghiul mort(BSW) și a recunoașterii semnelor rutiere.De asemenea, camerele și senzorii permitcomutarea automată între luminile de drum şi întâlnire (AHL), asistența la parcare (Easy ParkAssist).

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Renault Koleos 5 stele EuroNCAP 2017, siguranta Renault Koleos 5 stele EuroNCAP 2017, crash test Renault Koleos 5 stele EuroNCAP 2017, impact Renault Koleos 5 stele EuroNCAP 2017, teste siguranta euroncap, safety Renault Koleos 5 stele EuroNCAP 2017