rss

Noul Volkswagen Amarok câștigă International Pick-up Award 2018

Volkswagen Amarok a câștigat “International Pick-up Award 2018” (IPUA 2018). Ca și predecesorul său, în 2010, noul Amarok a reușit să convingă juriul format din jurnaliști specializați în domeniul transporturilor.

Noul Volkswagen Amarok câștigă International Pick-up Award 2018

„Suntem recunoscători că am primit International Pick-up Award 2018 și ne simțim onorați de decizia juriului internațional al experților.


Cu noul Amarok, am ascultat încă o dată ceea ce își doresc clienții și am reușit să obținem mai multă putere, mai mult cuplu și, de asemenea, o mai bună capacitate de a se adapta pe orice teren. Este mai mult decât lux și stil de viață,” a declarat Dr. Eckhard Scholz, Președintele Consiliului de Administrație al Volkswagen Autovehicule Comerciale, la decernarea Premiului în Lyon – Franța.
„Promit că vom continua să oferim cele mai bune soluții clienților noștri pentru a le face munca de zi cu zi mult mai facilă și plăcută”, a  subliniat Dr. Scholz.


Pe scurt, juriul a sintetizat toate atributele Amarokului în câteva cuvinte: “work hard, play hard”, fiind un model etalon al întregului segment, și a descris Amarok ca un „cal de tracțiune cu pedigriu de top”. Designul bine conturat, finisajele de calitate, au fost avut un rol determinant în luarea deciziei membrilor juriului.


Dimensiunea cabinei duble, element de referință în segment, a impresionat, de asemenea, prin designul


său modern. Scaunele ergoConfort pentru șofer și pasagerul din față, având imprimată sigla AGR a „Societății Germane pentru Sănătatea Spatelui”, au atras atenția juriului, care a remarcat în plus transmisia automată cu opt trepte perfect adaptată motorului V6.


WHATTRUCK

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Pick-up Award 2018, amarok Pick-up Award 2018, cel mai bun pick up 2018, vw amarok facelift Pick-up Award 2018, test drive amarok 2018, preturi amarok v6 tdi, new Pick-up Award 2018