rss

Nu cumparati masini Fiat! Probleme achizitie masini Fiat in Romania

Colegii de la 4Tuning au realizat clasament al masinilor care nu trebuie cumparate.

Nu cumparati masini Fiat! Probleme achizitie masini Fiat in Romania

Oricine stie ca masinile italienesti nu sunt cele mai fiabile. Mai ales cele care se vand la mana a doua, trecute prin multe la viata lor.


Insa pe langa problema materialelor de slaba calitate, pe care se pare ca italienii nu au de gand sa o rezolve nici in zilele noastre, vorbim de probleme absolut halucinante, la care nu te-ai gandi niciodata.
Si asta pentru ca modele precum Fiat Punto, Grande Punto, Albea sau Linea au fost dezvoltate in graba, de niste ingineri nu foarte harnici.
Si o sa va dam exemple reale: arcurile de la suspensie rupte la toate cele 4 roti, alternator spart, difuzoare audio arse, etriere de frana crapate, furtune de apa coapte in doar 3 ani, instalatie electrica fara regulator de tensiune care arde becurile saptamanal, si lista poate continua.


Speram doar ca in ultimii ani italienii si-au cam revenit si au inceput sa umble putin si la calitate, dar si la fiabilitate. Sfatul colegilor este recomandat pentru masinile sh.

SAutor: AL
Sursa: Autolatest & 4tuning

Tags:
nu cumparati masini fiat, probleme masini fiat, fiat second hand, valoare de revanzare fiat, cum sa nu cumpar fiat, de ce nu fiat?, retea service fiat, samsari masini fiat, motoare probleme fiat, costuri reparatie fiat