rss

Nu cumparati masini second hand cu instalatii de GPL montate in Europa de Vest

Ridicam din nou aceasta problema pentru ca si in acest an 2019 se parte ca foarte multi romani nu inteles ca NU ESTE BINE SA-TI CUMPERI O MASINA CU GPL ADUSA DIN VEST!

Nu cumparati masini second hand cu instalatii de GPL montate in Europa de Vest

Cine spune ca face o afacere ca aduce o masina din Germania cu GPL se inseala amarinic pentru ca odata ajuns in Romania se loveste de urmatoarele probleme:-La RAR masina este respinsa ca nu iese la noxe si nu exista nici un service in Romania care sa o regleze


-La RAR se constata ca a expirat butelia, adica masina este RESPINSA si clientul trebuie sa scoata din buzunar aproximativ 1.000 de lei pentru inlocuirea sa.


-Daca se deregleaza instalatia ( si cu siguranta aceasta urmeaza sa se intample 100%) nu exista nici un service care sa o repare.-Daca cedeaza o piesa trebuie DEMONTATA instalatia si MONTATA alta noua! Adica peste 500 euro de inceput!


-Masinile cu GPL din Germania sau Olanda au rulaje in general asemenea masinile diesel! Adica peste 300.000 de km!


-Adica instaltia aia de GPL este cu siguranta buna de aruncat la cosul de gunoiSUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Citeste mai multe AICI!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme instaltii gpl, instalatii gpl aduse din europa de vest, probleme landirenzo, probleme brc, probleme lovato, service gpl, probleme omergaz, probleme autogaz centrum, revizie gpl aduse din afara tarii, probleme service gpl