rss

Nu montati instalatii GPL second hand! Probleme siguranta instalatii GPL masini avariate

Nu de foarte multe ori in ultima perioada am fost contactati de clienti care doresc sa monteze o instalatie GPL second hand.

Nu montati instalatii GPL second hand! Probleme siguranta instalatii GPL masini avariate

Acesta au pe site-urile de vanzari preturi foarte mici insa clientii nu tin cont de faptul ca o asemenea instalatie care a fost montata pe o masina second hand nu mai are reviziie la zi.


Mai mult decat atat masinile pe care au fost montate aceste instalatii au fost implicate in incidente rutiere, iar instalatia a avut de suferit fie la capitolul cablaje fie la capitolul calculatoare de GPL sparte.De fiecare data cand vrem sa montam o instalatie GPL trebuie sa ne uitam DOAR LA INSTALATIILE NOI pentru ca doar acestea au GARANTIA ca sunt compatibile cu masina dumneavoastra si corespund normelor de siguranta.


Conform legislatieie butelia de GPL este garantata doar 10 ani de unde si nevoia ca aceasta sa fie inlocuita odata cu multivalva din interior.TOATE INSTALATIILE DE GPL NOI SUNT MAI SIGURE in utilizarea in comparatie cu o masina care merge doar pe benzina!


Rezervorul de benzina este din plastic de 2 mm in timp de rezervorul de GPL este dintr-un metal cu o grosime de peste 4 mm si rezista mult mai eficient in caz de accident! Rezervorul de GPL nu se SPARGE in caz de impact, ci se deformeaza.


Monteaza GPL Bucuresti recomanda doar montarea de instalatii GPL NOI!


VEZI CAT COSTA O INSTALATIE PENTRU MASINA TA AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl siguranta, gpl foc, incendiu gpl, monteaza gpl, accident masina gpl, accident masina gaz, gpl nu explodeaza, siguranta multivalva gpl, tomasetto, msm rezervoare gaz, stag, ecu agc, ecu stag qbox, pret redus gpl, instalatii gpl second hand, calculator stag 200 second hand, calculator agc compact second hand, montaj gpl sh, service gpl bucuresti, pret mic instalatie gpl