rss

Oare de ce nu poate PMB si G Firea sa faca pasaje rutiere precum Intersectia si Pasajul Michelangelo din Timisoara? Infrastructua Capitala

Este socant sa vedem proiecte extrem de importante realizate in Romania pe fonduri Europene insa care nu sunt in Bucuresti.

Oare de ce nu poate PMB si G Firea sa faca pasaje rutiere precum Intersectia si Pasajul Michelangelo din Timisoara? Infrastructua Capitala

Se pare ca se poate sa realizezi pasaje rutiere de mari dimensiuni langa o apa curgatoare intr-un oras aglomerat cu doar 47 milioane de lei pe Fonduri Europene.



Un astfel de exemplu este cel al Intersecției și Pasajului Michelangelo din Timisoara, pasaj care a salvat de amuteiaje jumatate din oras.


Conform specialistilor acest pasaj a fost realizat de catre o companie fara costuri suplimentare si in timp, totul fiind platit de catre Uniunea Europeana pe baza unui proiect simplu.




Acest tip de pasaj poate sa fie realizat si in Bucuresti in cele mai aglomerate intersectii pentru a reduce timpii in care masinile pur si simplu stationeaza in trafic!


Poate aceste pasaje in Bucuresti erau mai importante decat o INFAMA TAXA OXIGEN care nu poate duce la nimic bun pentru Bucuresti!







Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Intersectia si Pasajul Michelangelo din Timisoara, fonduri ue regio Intersectia si Pasajul Michelangelo din Timisoara, imagini Intersectia si Pasajul Michelangelo din Timisoara, video Intersectia si Pasajul Michelangelo din Timisoara, accident Intersectia si Pasajul Michelangelo din Timisoara