rss

Oferta-Monteaza cea mai buna instalatie de GPL Tomasetto STAG doar pentru 2.000 lei si 3 ani garantie

Echipa Monteaza GPL ofera cea mai buna instalatie de GPL vanduta in Romania cu un pret de achizitie care incepe de la suma de 2.000 lei TVA si montaj inclus.

Oferta-Monteaza cea mai buna instalatie de GPL Tomasetto STAG doar pentru 2.000 lei si 3 ani garantie

Oferta MonteazaGPL corespunde unui kit Tomasetto STAG 200Plus care merge montat pe orice masina cu injectie multipunct de benzina si cu motoare cu puteri maxime de 125 CP.Pentru clientii care suna la numarul 0721.910.970 si fac o programare primesc o GARANTIE REALA DE 3 ANI FARA LIMITA DE KM pentru orice masina, fie ca vorbim de o persoana fizica care merge la munca zi de zi sau clienti persoane juridice care fac ride sharing.


Instalatia primeste 3 ani fara limita de km pentru toate componentele cu conditia se se efectueze reviziile conform manualului de service Tomasetto Romania.PERFORMANTELE MOTORULUI RAMAN ACELEASI


Sistemele de combustibil alternativ au evoluat foarte mult in ultima perioada, si pot echipa orice tip de motor de la non euro pana la Euro6. Datorita electronicii performante marca STAG care preia date de la calculatorul mașinii, le prelucrează si apoi reda in funcționarea pe GPL timpii de injecție optimi astfel încât autoturismul sa funcționeze la fel ca si pe benzina.Gazul petrolier lichefiat ajunge in galeria de admisie in stare de vapori la fel ca si benzina. Datorita sistemului Secvențial pornirea se realizează întotdeauna pe benzina (sistemul original al autoturismului) timp in care funcționarea motorului este verificata pentru a putea comuta in condiții de siguranța la funcționarea pe GPL.


Comutarea se realizează doar in cazul in care temperatura motorului ajunge la valoarea unei funcționari corespunzătoare cu GPL.SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
monteaza gpl 2020, pret tomasetto oferta 2020, reducere discount tomasetto montaj, tomasetto sector 6, tomasetto gpl bucuresti, pret gpl logan 2020, service gpl tomasetto 2020, oferta tomasetto stag 2020, avantaje gpl, putere motor gpl vs benzina, pret gpl tomasetto 2020, oferta gpl tomasetto 2020, reducere costuri 50% gpl, cel mai bun gpl bucuresti, consum gaz bucuresti, gpl tomasetto sector 6, instalatii gpl bucuresti, pret stag 2020