rss

Oficial date tehnice si imagini in premiera cu noua Toyota RAV4 2013

Autolatest prezinta in premiera nationala primul set de imagini oficiale cu ultima generatie de SUV-uri a celor de la Toyota.

Oficial date tehnice si imagini in premiera cu noua Toyota RAV4 2013

Evident aici vorbim de noua generatie de modele din clasa compacta RAV4 care urmeaza sa fie lansate cu ocazia Salonului de la Los Angeles din aceasta iarna.


Noua masina este complet modificata fata de cea comercializata cu succes si in Romania, japonezii dorind sa surclaseze modele precum Honda CR-V sau VW Tiguan chiar pe Batranul Continent.Sub capota noii masini se ascunde o gama completa de motorizari atat pe benzina, un doi litri cunoscut care dezvolta ca si pana acum o putere maxima de 149 CP si care este cuplat la o transmisie cu variatie continua CVT.


Motoarele cele mai dorite de europeni sunt in schimb cele diesel D4D de doi litri 122 CP si 2.2 litri 148 CP. Mai tarziu Toyota anunta si o versiune D-CAT care ar putea sa dezvolte o putere maxima de 200 CP si plus 450 Nm.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
toyota rav4 2013, new rav4 2013, tech, fisa tehnica, design, spatiu interior, garda la sol micsorata, consum motorina, 5d4 200 cp, cutie cvt, pret romania, lansare romania rav4 2013, rav4 vs vw tiguan