rss

Orice vacanta este mai confortabila cu un frigider auto-Vezi care sunt ofertele verii 2019

Posibilitatea de a raci alimentele in timp ce mergeti la drum in vacanta este extrem de importanta pentru a va proteja sanatatea, dar si pentru a va asigura confortul intr-o astfel de drumetie.

Orice vacanta este mai confortabila cu un frigider auto-Vezi care sunt ofertele verii 2019

Un frigider portabil este un sistem mobil de racire complet transportabil, proiectat pentru a fi folositca mijloc de pastrare aalimentelor si bauturilor la rece atunci cand va aflati pedrum sau in locuri indepartate.


Frigiderele portabile sunt potrivite pentru camping-urisi calatorii.Acestea sunt sisolutii excelente de racirepentru vacante la caravane,ca frigider de rezerva pentrupetreceri, un mic racitorpentru vehicule comerciale siacele calatorii importante lapescuit.


Puteti gasi frigidere auto inmagazine auto online specializate ce comercializeaza accesorii pentru autovehicule, la preturi de multe ori mult maiaccesibile ca in magazinele offline.


Cele mai multe frigidere portabile vornecesita doua lucruri pentru afunctiona:


-Baterie pentru alimentare;


-mijloc de incarcare a bateriei.


Frigiderele portabile nu functioneazasingure si au nevoie de o sursa deenergie pentru asta.


Majoritatea frigiderelor pot fi conectate la o prizastandard de 220 V, cum ar fi cele dincasa dvs, dar atunci cand alimentareanu este disponibila, ele pot fi conectatesi la o baterie, iar unele frigidere potfunctiona si pe un cilindru de gaz, la felca si gratarul.Cea mai mare parte a frigiderelor portabile sunt construite cu un capac deasupra, care se deschide insus, similar cu lazile frigorifice de acasa. Exista insa si alte optiuni, cum ar fi unitatile cu o usa in fata,ca un frigider mai traditional. Frigiderele portabile sunt fabricate in doua moduri diferite.


Majoritatea modelelor sunt numite"Frigidere cu compresor"; folosesc un compresor pentru puterea de racire si necesita o sursa dealimentare pentru a functiona (cum ar fi alimentarea principala sau o baterie).


Unele frigidere sunt fabricate reprezintand cele trei metode deputere pe care le puteti utiliza;alimentarea cu energie electrica,baterie sau gaz.


Majoritatea frigiderelor portabile pot fifolosite ca frigider sau congelator;acest lucru va fi detaliat in specificatiilefrigiderului.Multe branduri ofera, de asemenea, osolutie pentru ambele simultan.Aceste frigidere au compartimente diferite in interior, un frigider si un congelator. Asigurati-va ca cititi cu atentiespecificatiile pentru a va asigura ca frigiderul va face ceea ce doriti inainte de a cumpara.


Unul din cei mai importanti producatori de frigidere pentru autovehicule, Dometic, a lansat recentun nou model de frigider pentru masina CFX 65W Dometic CoolFreeze ce garanteaza sa fie pe placultuturor datorita multiplelor caracteristici hi-tech.


O aplicatie mobila gratuita pentru iOS si Android comanda si monitorizeaza temperatura interna.Alte caracteristici includ alerte daca capacul estelasat deschis sau daca aparatul se afla in afaradomeniului de temperatura selectat de utilizator.


Frigiderul include un sistem inteligent de racire turbo automat CFX Special Electronics si functie dememorie.


Practic, este mai mult decat un frigider, este partenerul ideal in zilele calduroase!Apoi, nu numai ca este potrivit pentru congelare adanca pana la -22 ° C, dar poate functiona si peenergie solara.


In plus, indiferent de temperatura exterioara, acest racitor va oferi o performanta deracire superba, de prima clasa.Poti sa iei acest racoritor si congelator uimitor oriunde te duci!Montate cu detalii grele, cum ar ficolturile intarite, balamalele din otel inoxidabil si o captuseala robusta a capacului, racitoarele hi-tech din seria CFX pot rezista si celor mai exigente sarcini.


Datorita acestor functii impresionante, este probabil unul dintre cele mai deosebite frigidere pentruautovehicule.Concediul se apropie cu pasi repezi, de aceea este binesa te pregatesti din timp. Tu ce frigider vreisa iti cumperi?

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
frigider auto 2019, cel mai bun frigider auto, oferta pret frigider auto, cel mai bun frigider auto, autosoft frigider auto, autolatest frigider auto, recomandarea autolatest frigider auto, consum baterie frigider auto, unde montez frigider auto, service frigider auto