rss

Pana la aparitia in masa a masinilor electrice cea mai ecologica motorizare ramane cea pe GPL

Specialistii din Comisia Europeana spun ca si in anii care urmeaza cele mai ECO masini vor fi cele care merg pe GPL.

Pana la aparitia in masa a masinilor electrice cea mai ecologica motorizare ramane cea pe GPL

In ciuda faptului ca intreaga industrie auto a inceput trecerea la masinile BEV sau cum mai sunt ele cunoscute drept electrice, 99% din intreaga piata auto din UE ramane conventionala, adica pe benzina si diesel.


Timid incep sa apara modele PHEV si cateva electrice insa acestea sunt vandute intr-un numar INSIGNIFICAT in Europa de unde si sfaturile Comisiei Europene de a reduce in continuare emisiile de CO2 ale parcului auto.


Momentan diesel-ul este pe cale de disparitie pentru ca nu prea mai exista in oferte aceste motoare si taxare mare a lor in Europa de Vest inseamna ca toti cei care au avut o masina diesel vor trece pe una pe benzina.Nu vorbim de PHEV sau Hybrid pentru ca acolo vorbim de un pret de achizitie in medie de peste 25.000 euro, iar o piata auto precum cea din Romania inca nu este pregatita financiar sa faca pasul.


Singura solutie este achizita unei masini pe benzina clasice dupa care se face o conversie pe GPL, moment in care emisiile de CO2 s NOX sunt reduse la jumatate, iar clientul poate merge cu aceasta masina 10 ani fara probleme.


Taxarea pe GPL este redusa la jumatate fata de cea a unei masini diesel sau pe benzina fara GPL pentru ca toate statele din UE ( in fara de Romania) recunosc combustibilul GPL drept unul VERDE care are sanse reale sa reduca emisiile de noxe la peste 20 de milioane de masini din Europa.Pana cand in Romania nu vom avea o reta de incarcatoare electrice la preturi decente si masini electrice cu preturi reale sub 10.000 euro care merg cel putin 350 de km in regim de autostrada aceste modele NU VOR AVEA SUCCES LA NOI.


Mirajul unei masini electrice este mare pentru ca este si amplu promovata in presa, insa realitea crunta de la noi este ca avem milioane de Logan I si Astra G pe strazi, masini care au ajuns sa coste chiar si 400 euro!Pana la Tesla Model Y sau VW ID3 vor mai trece cel putin 10 ani pentru piata auto din Romania, anul 2030 fiind unul optim pentru importul de asemenea masini SH cu preturi decente de achizitie!


In cea mai optima zituatie vei parcurge 250 km cu acești 40 kWh (80 Lei): primăvara și toamna, fără aer condiționat, drumuri mai lungi pe DN, viteză moderată (nu mai mult de 90 km/h), insa cu aceeasi suma de 80 de lei o masina pe GPL poate merge chiar si 450 km in mediul extraurban!DE CE GPL IN 2020?


Oferta-Monteaza cea mai buna instalatie de GPL Tomasetto STAG doar pentru 2.000 lei si 3 ani garantie!


Echipa Monteaza GPL ofera cea mai buna instalatie de GPL vanduta in Romania cu un pret de achizitie care incepe de la suma de 2.000 lei TVA si montaj inclus.


Oferta MonteazaGPL corespunde unui kit Tomasetto STAG 200Plus care merge montat pe orice masina cu injectie multipunct de benzina si cu motoare cu puteri maxime de 125 CP.


Pentru clientii care fac o programare AICI primesc o GARANTIE REALA DE 3 ANI FARA LIMITA DE KM pentru orice masina, fie ca vorbim de o persoana fizica care merge la munca zi de zi sau clienti persoane juridice care fac ride sharing.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl vs masini electrice, pret gpl vs pret kw incarcare masina electrica, probleme masini electrice romania, pret mare incarcare masina electrica 2020, retea masini electrice, gpl este mai ieftin decat o masina electrica, gpl vs bev 2020, monteaza gpl 2020, instalatii gpl bucuresti, gpl sector 6, unde montez gpl?, gpl tomasetto stag 3 ani garantie