rss

Parca era amanata pana in martie? Taxa de Mediu Oxigen a Gabrielei Firea a intrat in vigoare online chiar din data de 6 ianuarie

PMB si Primarita Gabriela Firea au declarat in urma cu ceva vreme ca prelungeste ziua intrarii in vigoare a taxei de mediu oxigen.

Parca era amanata pana in martie? Taxa de Mediu Oxigen a Gabrielei Firea a intrat in vigoare online chiar din data de 6 ianuarie

Toate bune si frumoase insa acum vedem cum pe site-ul oficial al Primarie, Administratia Strazilor din Bucuresti aceasta taxa a intrat deja in vigoare.


Adica cetatenii care nu stiu pot sa-si cumpere deja de pe data de 6 ianuarie 2020 taxa Oxigen online fara ca aceasta sa intre in vigoare.


Pe scurt, este vorba de o nesinronizare intre ceea ce afirma oficial G Firea ( au amanat intrarea in vigoare pana in martie) si care este situatia reala unde un site de vanzare al rovinietei CNAIR deja vinde in numele PMB taxa de mediu Oxigen.


Momentan nu se cunosc detalii oficiale despre modalitatea de a verifica masina care a platit si cea care nu a platit aceasta taxa pentru ca online sistemul nu cunoaste faptul ca daca introduci un numar de inmatriculare sistemul nu stie ce norma de poluare are masina ta.


Riviniete/ro auto este distribuitor autorizat al ASPMB: http://www.aspmb.ro/

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Cumpara vinieta OXIGEN online pentru Bucuresti 2020, cumpara online taxe mediu oxogen, pret euro 2 vinieta oxigen 2020, g firea taxa auto oxigen, probleme incasare taxa oxigen 2020