rss

Paris 2018- Toyota Aygo primeste un facelift 2018

Lansată în 2005, prima generație Aygo a fost concepută pentru a atrage clienți tineri, din zona urbană, și pentru a aduce mai multă emoție mărcii.

Paris 2018- Toyota Aygo primeste un facelift 2018

Noul Aygo își menține semnătura frontală ‘X’ care îl caracterizează, dar a evoluat de la o graficăbidimensională la un element de design cu valențe mai puternice, tridimensional.


Designul frontaldistinctiv încorporează faruri redesenate, cu lumini de zi LED integrate, disponibile ca și dotarestandard. Tot în dotare standard intră și noile ghidaje luminoase LED integrate în tripla spate, care,împreună cu luminile de zi, oferă AYGO o apariție sofisticată și îl fac ușor de recunoscut pe șosea,asigurând o semnătură luminoasă unică.Noul design exterior este completat de o ofertă de optculori exterioare, dintre care două sunt noi – Bleumarin Metalizat și, exclusiv pentru echiparea x-cite, Magenta Metalizat.


Premiatul motor Toyota cu cilindree de 998 cc, in 3 cilindri, cu 12 supape DOHC şi Dual VVT-I a fostrevizuit, realizând un echilibru optim intre putere și consumul de combustibil, cu livrareîmbunătățită a cuplului la turații reduse pentru performanțe mai bune în traficul urban.


Transmisiax-shift este disponibilă ca opțiune la noul AYGO pentru mai multe echipări. Această transmisiemanuală automatizată dispune de un mod automat de schimbare a treptelor de viteză și nu arepedală de ambreiaj, folosind control electronic pentru a sincroniza motorul, ambreiajul și cutia deviteze pentru o schimbare rapidă și precisă.


Sistemul multimedia avansat, disponibil incepând cu echiparea x-connect, utilizează un ecran tactilcolor de 7” integrat in panoul de bord şi o cameră video retrovizoare.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Toyota Aygo 2018, facelift Toyota Aygo 2018, imagini Toyota Aygo 2018, pret Toyota Aygo 2018, motoare Toyota Aygo 1018