rss

PARIU- In ce an urmeaza sa se prabuseasca Podul/Pasajul Constanța 1939 din Bucuresti? Voi ce parere aveti

Podul Constanta a ramas una dintre cele mai periculoase zone din intreaga tara.

PARIU- In ce an urmeaza sa se prabuseasca Podul/Pasajul Constanța 1939 din Bucuresti? Voi ce parere aveti

Este vorba de un pod feroviar cu doua linii pe sens care are un trafic extrem de important de automobile in Sectorul 1 din Bucuresti.


Pana in prezent nici o autoritate a statului nu a efectuat lucrari de consolidare al podului, ci doar o simplu tencuiala a picoarelor de sustinere care nu reprezinte o crestere a rezistentei in timp.Exact din acest motiv PUNEM UN PARIU cu cititorii Autolatest referitor la momentul tragic cand acest pod sa cada cu un tren de marfa pe traficul bucurestean.


DESPRE POD:
A fost construit în doar cinci luni, mai exact în anul 1939, pe vremea când România era condusă de Carol al II-lea.


Desupra este vorba despre liniile IV și V, modernizate în urmă cu ceva ani și sunt cele pe unde trece trenul atunci când te duci la mare.
Pe sub pod se desfășoară ditamai artera rutieră care preia traficul dinspre DN1, DN 7 și autostrada București – Pitești direcționându-l spre Calea Griviței.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pasaj constanta sector 1, pdo constanta 2019, pod constanta cand o sa cada?, probleme pod constant sector 1, siguranta pasaj constanta bucuresti, cine este de vina pentru pod constanta sector 1, reablitate pasaj constanta