rss

Pesedistul Razvan Cuc se mandreste ca a construit in 3 ani 22 de km de autostrada in Romania

Conform ultimelor declaratii ale ultimilor ministri PSD acestia sunt mandri de realizarile lor in ultimii 3 ani.

Pesedistul Razvan Cuc se mandreste ca a construit in 3 ani 22 de km de autostrada in Romania

Cuc se mandreste ca marile sale realizari la capitolul infrastructura rutiera din Romania:


Lăsăm contracte semnate de 8 miliarde de lei, lăsăm proiecte lansate de 13 miliarde, lăsăm şantiere în plină execuţie. Au mers foarte bine anul ăsta, o parte din şantiere pe care v-am şi cantonat şi am mers foarte des pe ele şi se vede şi evoluţia”, a spus Cuc, potrivit Mediafax.
Deşi sunt doar 22 de kilometri de autostrăzi finalizaţi în timpul mandatului său, fost ministru a explicat că „statul pe şantiere a dat roade” şi că lucrările au avansat de la începutul mandatului.


„Dacă dumneavoastră aţi fi mers măcar o zi pe şantierele respective sau v-aţi uitat pe graficele de unde au fost preluate, adică de la 59% Iernut Cheţani suntem la 85%, 60% Lotul 1 Sebeş Turda, suntem la peste 80%, Centura Bacăului 0% la începutul mandatului, 50% (în prezent n.r.)., Biharia Borş 0% la începutul mandatului, 65% stadiu fizic.
Sunt contracte pe care le-am preluat, deci faptul că am mers pe şantiere s-a văzut ritmul de lucru şi s-a văzut accelerarea proiectelor.


Răzvan Cuc a mai făcut observaţia că funcţionarii au încetinit ritmul de lucru aşteptând învestirea noului Guvern. „Mulţi funcţionari au început să nu mai lucreze la întreaga forţă pe care o aveau şi probabil aşteptau învestirea noului Guvern”, a spus acesta.
s

Autor: AL
Sursa: Autolatest & Adevarul

Tags:
razvan cuc realizari psd, pesedist razvan cuc giurgiu, lucrari cnair psd 2016-2019, autostrazi in constructie romania 2020, probleme razvan cuc psd autostrazi