rss

Peste 228 de soferi au rămas fara permis in noaptea de Revelion! Au fost retrase si 36 de certificate de inmatriculare

Politia Rutiera a demonstrat ca in doar cateva ore poate sa fie si profesionista! Adica sa ridice sute de permise.

Peste 228 de soferi au rămas fara permis in noaptea de Revelion! Au fost retrase si 36 de certificate de inmatriculare

Politia Rutiera a demonstrat ca poate sa-si faca treaba fara probleme cand are mana libera de la centru, respectiv in noaptea de Revelion acestia au suspendat dreptul de a conduce a peste 228 de soferi in Romania.


Mai mult decat atat au suspendat si certificatele de inmatriculare a zeci de masini care nu corespundeau normelor legale, faruri cu LED ilegale sau ITP/RCA care nu erau valabile.Este pentru prima data in ultimii 7 ani cand Politia Romana prin Brigada Rutiera reuseste sa-si faca treaba exemplar pe soselel Romaniei fara ca acestia sa se laude ca au facut cine stie de filtru rutier promovat in presa de masa ca o actiune normala.
Având în vedere creşterea valorilor de trafic la nivelul întregii ţări, în ultimele 24 de ore, peste 1.600 poliţişti rutieri au acţionat cu 280 aparate radar pentru prevenirea accidentelor grave.


Acolo unde s-au înregistrat probleme, poliţiştii au intervenit pentru fluidizarea circulaţiei şi îndrumarea conducătorilor auto spre rute ocolitoare.În urma abaterilor constatate, au fost suspendate 228 permise de conducere şi 37 certificate de înmatriculare.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
razie revelion politie rutiera, filtru politie rutiera 2020, 228 permise suspendate de anul nou, brigada rutiera actiune revelion 2020, rca fals, circula fara itp, ridicare placute inmatriculare, retinere talon auto 2020