rss

Petrom a scumpit din nou benzina in septembrie 2012

Compania austriaca Petrom a anuntat ca incepand cu data de 8 septembrie 2012 pretul unui litru de benzina a crescut fata de luna trecuta.

Petrom a scumpit din nou benzina in septembrie 2012

De aceasta data un litru de benzina 95 costa la pompa exact 6.24 lei.


Scumpirea este de doar 5 bani pe litru insa aceasta se mai adauga unei scumpiri de cativa bani efectuate in ultimele zile ale lunii august 2012.


OFICIAL: Vezi politca de preturi Petrom Romania:


Începând cu ianuarie 2005, Petrom a introdus o politică de preţuri în concordanţă cu standardele internaţionale. Politica de preţuri introdusă de Petrom este similară cu cele din ţările Uniunii Europene şi reflectă competiţia de pe piaţă. Preţurile Petrom au o evoluţie dinamică bazată pe cotaţiile internaţionale ale carburanţilor dar şi pe competiţia de pe piaţă.


Preţurile reflectă situaţia conjuncturală de piaţă din România şi Europa de Sud-Est şi în acelaşi timp se aliniază la evoluția cotaţiilor internaţionale ale produselor petroliere (Platt's Mediteranean*).


Cotaţia Platt`s indică preţurile pieţelor internaţionale pentru produse petroliere în întreaga lume. Platt`s European este împărţită în trei zone astfel: Platt`s Northern, Platt`s Mediterranean şi Platt`s Rotterdam. Platt`s Mediterranean este cea mai relevantă cotaţie pentru România.


Pentru a fi transparenţi faţă de clienţii noştri, preţurile de referinţă Petrom sunt publicate pe pagina noastră de internet şi sunt actualizate permanent.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pret benzina, 6.24 lei litru benzina 95 petrom 2012, inca o scumpire a carburantilor petrom. omv scumpeste benzina, motorina mai scumpa in toamna 2012