rss

Petrom castiga titlul de cea mai penibila campanie de Black Friday 2017! Reducere 10 bani/litru in intervalul 10-14

Baietii de la marketing de la Petrom au realizat o campanie de reducere a pretului de Black Friday.

Petrom castiga titlul de cea mai penibila campanie de Black Friday 2017! Reducere 10 bani/litru in intervalul 10-14

 


De aceasta data Petrom Romania a dat o reducere de 10 bani litri pe o perioada limitata incepand cu 10-14.00 in anumite statii din tara. Adica exact atunci cand romanii sunt la munca si nu pot merge sa-si alimenteze masinile!Ei bine aceasta reducere care are menirea de a aduce clienti noi in statiile Petrom a creat mai multe probleme de imaginei gigantului pentru simplu fapt ca aceasta reducere de 10 bani/litru reprezinta de fapt la un plin doar 1 litru si cum noi stim ca romanii alimenteaza de 50 sau 100 de lei reducerea reala era extrem de mica.


Pentru a intelege unde a dus aceasta campanei urmariti comentariile celor care sunt prieteni cu Petrom pe Facebook, adica adevaratii clienti Petrom in Romania."Emil Padurariu Acei 10 bani/litru sunt eroarea pompei. Deci la 45 de litri reducerea e 4.5 lei??? . Black friday a la Petrom. Mai bine alimentez de la Lukoil in weekend si iau motorina premium la pret de standard. Sunt mai castigat asa..."


Eduard Sapojnikoff foarte tare promotia!!! La UN PLIN primesti 1L gratis 


 Emil Gheorghe Wow! Daca fac plinul castig 5 lei!! Multumesc Petrom!! :))))))))))  Laszlo Tibor Utcza De un corn iese 


Robert Popescu Cam scumpe cornurile in benzinarii..nu stiu ce sa zic Anuntul oficial Petrom pe Facebook;"De Black Friday găsești reduceri chiar în drumul tău, în stațiile Petrom. Află aici: https://tinyurl.com/Regulament-Black-Friday unde poți alimenta cu o reducere de 10 bani/L. Prețul redus este valabil astăzi de la 10:00 la 14:00, așa că te așteptăm cât mai devreme să faci plinul. Promoția se desfășoară în limita stocului disponibil, în stațiile selecționate."


In rest enjoy Black Friday 2017 :)sAutor: AL
Sursa: Autolatest & Facebook & Facebook Petrom

Tags:
campanie petrom b;ack friday 2017, reducere 10 bani litru petrom black frday, probleme imagine petrom, relatii cu publicul petrom, imagine petrom, probleme statii petrom romania, de unde alimentez petrom