rss

Peugeot ofera la Paris Motor Show noul RCZ R de 260 CP

Peugeot a anuntat ca urmeaza sa lanseze cu ocazia Salonului de la Paris din aceasta luna cea mai sportiva versiune a coupe-ului RCZ.

Peugeot ofera la Paris Motor Show noul RCZ R de 260 CP

Sport RCZ care îsi afirmă caracterul pe o piată de nisă extrem de vizibilă.


La standul Peugeot, vizitatorii Salonului Auto de la Paris vor descoperi noul RCZ, dezvăluitcu câteva luni înainte de a fi pus în vânzare, precum si caracteristicile restilizate ale coupéurilor sport compacte care au câstigat deja aproape 44.000 de simpatizanti de la lansarea din primăvara anului 2010.


Noul RCZ adoptă o bară frontală originală, a cărei sportivitate accentuată reflectă fortapărtii spate si liniile caracteristice ale plafonului de tip –double-bubble. Noua gamă deculori pentru caroserie, noile roti, noua culoare a arcurilor, ambianIe interioare noi sivariate: atractivitatea si exclusivitatea noului RCZ sunt accentuate de gama variată deculori si combinaIii de materiale, atât la exterior cât si la interior, care dau posibilitateafiecărui client să-si personalizeze ”propriul” RCZ.


Concept-ul RCZ R, lansat la Paris, înfrumuseIat de nuanIele de negru mat si arămiu,anunIă apariIia RCZ R- o versiune emblematică a performanIei si sportivităIii optimizate,disponibilă începând cu sfârsitul anului 2013. RCZ R va fi echipat cu un nou propulsor pebenzină de 1.6 THP ce dezvoltă 260 CP, plasându-se ca cel mai performant model dinistoria Peugeot. 


Oferind senzaIii dinamice intense, RCZ R beneficiază de rapoarte speciale, asociate unui diferenIial blocabil Torsen.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
peugeot rcz r, rcz r 260 cp, 1.6 tho, motor turbo mini cooper s, pret rcz-r 2013