rss

PNL construieste 100 de km de drum expres Arad-Oradea in timp ce, Centura din Bucuresti este in COLAPS

Guvernul PNL se tot lauda ca au inceput lucrarile la Centura Bucuresti insa realitate este complet diferita.

PNL construieste 100 de km de drum expres Arad-Oradea in timp ce, Centura din Bucuresti este in COLAPS

Pe partea de Nord vedem cum constructorul a defrisat 3-4 km de padure in dreptul centurii, insa doar atat in 12 luni de lucrari.


Aceeasi situatie este identica si in zona Pasaj Pantelimon si Berceni, constructorul lucrand doar la pasajele rutiere fara ca LARGIRE centurii sa fie realizata.
In aceelasi timp Guvernantii PNL au ales sa construiasca de la ZERO peste 100 de km de drum express pe doua benzi pe sens intre doua primarii PNL, cea de la Arad si cea de la Oradea.


Acest drum era necesar sa fie construit, insa pentru importanta economica CENTURA BUCURESTI ESTE CEA MAI IMPORTANTA SOSEA DIN TARA pentru ca leaga din prima trei autostrazi cu cea mai importanta zona economica a Romania, adica a Municipulul Bucuresti si a zonei limitrofe Ilfov.VEZI CE ZICE PNL ARAD:


Între Oradea si Arad vom avea un drum expres de 100 de km, cu patru benzi de circulație.


Drumul va degreva traficul de pe DN79, va constitui o centură pentru localitățile de pe traseu, între care orașul Chișineu-Criș, și va aduce o dezvoltare economică în comunitățile pe care le traversează, prin crearea unei noi linii de comunicație.


Totodată, drumul leagă cele două coridoare europene: autostrada Transilvania și coridorul 4, dar este și o legătură strategică pe culoarul Nord-Sud în sud-estul Europei.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
centura bucuresti 2020, lucrari probleme centura bcuresti, drum express arad oradea, probleme pnl drum arada oradea, largire centura bucuresti