rss

Politia Capitalei-Bucurestiul ramane un oras al parcagiilor de etnie roma

Capitala Romaniei este condusa de clanuri interolpe cand vine vorba de parcarea autoturismelor in zona centrala.

Politia Capitalei-Bucurestiul ramane un oras al parcagiilor de etnie roma

Si in acest an Politia Capitalei se pare ca nu face nimic pentru a inceta activitatea clanurilor de parcagii ilegal care functioneaza de ani buni de zile in majoritatea sectoarelor din Bucuresti.


In ciuda unor verificari sporadice cei de la Politia Capitalei se pare ca fie nu sunt interesat sa rezolve aceasta problema fie sunt incapabil in ciuda unei experiente de peste 50 de ani in starpirea infractionalitatii in Bucuresti.


Zilnic, Bucureștiul este împânzit de diverse persoane care solicită sume de bani în schimbul unui loc de parcare. Sunt bine organizate în funcție de zona în care acționează și câștigă bani frumoși de pe urma șoferilor. (umblă vorba prin oraș că un “parcagiu” ar câștiga chiar și 4000 de lei pe lună)


Tupeul acestor persoane este atât de mare încât își permit să blocheze cu diverse obiecte stații de autobuz, trotuare, treceri de pietoni, mai concret, orice loc în care se poate parca o mașină.
În cazul în care nu doreșți să plătești tariful pentru parcarea ilegală pe care ți-au “rezervat-o”, trec la amenințări și nu se lasă impresionați în momentul în care le spui că vei suna la poliție. În cel mai rău caz se pot alege cu o banală amendă pe care oricum nu o vor plăti.Concluzia este una simplă! Atâta timp cât șoferii vor da bani, iar autorităţiile vor închide ochii, acest fenomen nu va dispărea vreodată! #bucuresti


s
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
parcagii ilegali bucuresti, probleme politia capitalei parcagii, tigani parcagii bucuresti, clanuri tigani parcagii centru, brigada diverse bucuresti