rss

Politia Rutiera incepe vanatoarea masinilor inmatriculate in Bulgaria, Marea Britanie si Franta

In urma cu ceva vreme Politia Rutiera a inceput o serie de controale pentru depistarea masinilor cu probleme.

Politia Rutiera incepe vanatoarea masinilor inmatriculate in Bulgaria, Marea Britanie si Franta

Acum echipajele Politiei incep sa opreasca si sa verifice in trafic toate masinile care sunt inmatriculate in Bulgaria, Marea Britanie si Franta.


De vina pentru aceasta actiune este situatia reala din traficul rutier unde circula mii de masini inmatriculate in alte tari decat Romania care sunt de cele mai multe ori problematice la capitolul acte.


Conform Politiei Rutiere exista multe masini cu numele de Bulgaria sau Franta care pe langa faptul ca nu au acte valabile sunt implicate in actiuni infractionale.


In Bucuresti exista mii de masini cu numere de Bulgaria, Franta sau Marea Britanie care pur si simplu nu au nici un act de inmatriculare si sunt conduse in mare parte de persoane de etnie roma care au dosare penale. Nici vorba de un RCA valabil sau de un ITP valabil.


Pentru ajutorul celor de la Brigada Rutiera mentionam ca in zonele Chitilei si Bucurestii Noi circula foarte multe masini cu numere de inmatriculare din Franta, masini care sunt conduse zilnic pe soselele Capitalei de persoane dubioase.


In partea de sud a Romaniei pur si simplu la trei masini in trafic una este din Bulgaria. De asemenea in orasul Fetesti nu prea mai exista masini cu numere de Romania deoarece toata lumea conduce masini din Marea Britanie cu volanul pe partea dreapta.


VEZI ce zic conducatorii romi opriti in trafic pentru verificari!


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
masini bulgariam inmatriculari bulgaria, masini cu numere franta, romi, infractori, fara acte valabile, lipsa rca, politia rutiera, probleme masini numere bulgaria, masini romi fetesti, masini marea britanie in romania, pericol de accident