rss

Politia Rutiera nu face fata soferilor care merg ilegal, conduc bauti si sunt extrem de agresivi in trafic

A venit vara si de fiecare data in aceasta perioada a anului soselele din Romania se transforma in adevarate abatoare.

Politia Rutiera nu face fata soferilor care merg ilegal, conduc bauti si sunt extrem de agresivi in trafic

DA este socant sa mergi de la Bucuresti pana la Nadlac si sa vezi accidente rutiere extrem de grave pentru ca soferii fie merg cu harburi sau bauti la volan.


In doar o zi pe soselele din Romania mor peste 8 persoane, cifra extrem de mare chiar si cand ne uitam la anumite statistici din zonele de razboi.Pe soselele din Romania exista un real macel care se datoreaza in mare parte si Politiei Rutiere care nu este capabila sa retine soferii care merg bauti sau care sunt extrem de agresivi in trafic.


SFATURILE AUTOLATEST PENTRU POLITIA RUTIERA


-In Bucuresti Brigada Rutiera poate sa opreasca toate masinile conduse de romi cu volan pe dreapta, inmatriculate in FR, UK, IRL sau BG.


-In Bucuresti Brigada Rutiera poate sa realizeze filtre si la ore de varf unde sa traga pe dreapta masinile extrem de vechi, poluante.-In zona Valea Oltului Politia poate introduce in trafic masini "CIVILE" care sa parcurga zonele cu pericol de accident si sa-i opreasca pe soferii care merg ilegal.


-Politia Rutiera POATE SA DEA AMENZI MAXIME nu DOAR CELE MINIME! Este o procedura clara in toata Europa de Vest pentru a reduce numarul de infractiuni rutiere. Amenda cat mai mare pentru a creste siguranta rutiera!


-Politia Rutiera impreuna cu ISCTR si RAR pot face mai multe actiuni de depistare al masinilor FARA ITP, NR VALABILE sau o stare precara de functionare.
-Politia poate sa vada in trafic toate masinile care SCOT FUM pentru ca AU DPF OFF ILEGAL si sa-i verifice impreuna cu laboratorul mobil RAR!


-Politia poate verifica zilnic masinile cu VOLAN PE DREAPTA INMATRICULATE IN ALTE TARI pentru a depista soferii de etnie roma ilegali sau cei cautati cu mandat de aducere in alte tari din UE! Ca tot a venit vara si vor sa mearga si eu acasa!


-Politia poate face un parteneriat cu PMB pentru introducerea de camere video in marile intersectii din Bucuresti care sa amendeze automat soferii care trec pe culoarea rosie a semaforului! Sunt deja functionale in Timisoara!


Toate aceste recomandari sunt banale si pot aduce la bugetul de stat cresteri incredibile doar in cateva luni! Cu acesti bani se pot achizitiona masini noi de politie, radare fixe in intersectii si o instruire mai buna a politistului din intersectie, instruire chiar in tarile civilizate din Europa de Vest!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
accidente rutiere vara romania, statistici accidente a1 romania, probleme soferi beti accident, ce fac daca sunt prins beat de politie, toleranta zero soferi bauti, amenzi maxime soferi bauti trafic, victime accidente rutiere romania