rss

Porsche Road Tour 2014 sau cum sa conduci toate masinile Porsche in 4 ore

Porsche Road Tour 2014 reprezinta un eveniment de top al marcii germane care aduce fata in fata clientii si ultimele masini produse in Germania.

Porsche Road Tour 2014 sau cum sa conduci toate masinile Porsche in 4 ore

In cadrul evenimentului Porsche Road Tour 2014 realizat de Porsche Romania am avut ocazia sa testam ultimele noutati ale marcii.


Aici ne-am intalnit cu mult indragitele de romani modele precum Cayenne Diesel si Panamera Diesel, insa si cu sportivele 911 si gama Boxster si Cayman.


Cel din urma a venit intr-o versiune Chrono Pack si transmisie manuale cu ambreiaj racing, sistem care aduce multe bucurii celor care doresc sa conduca o masina pur-sange.


O supriza de top a fost testarea modelului Panamera Hybrid, un supercar puternic si extrem de prietenos cu mediul inconjurator. Consumul mediu afisat de Porsche pentru aceasta masina este doar de 3 litri pentru fiecare 100 de km.


Pentru clientii din Romania este demn de amintit faptul ca noua Panamera diesel a primit un motor V6TDI de 300 CP, propulsor care este mult mai performant decat cel care echipeaza masina in ultimii ani.


De fapt acum putem spune ca acest diesel doar de trei litri afiseaza performante aproape la nivelul unui diesel V8 TDI care echipeaza SUV-ul Cayenne.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Porsche Road Tour 2014, test drive cayman s 2014, test drive panamera 3.0 tdi 300 cp, test drive cayenne gts benzina, test drive panamera hybrid, test drive boxter s 2014, cutie pdk porsche, cutie manuala 6 trepte cayman, cutie zf8 panamera hybrid