rss

Presedintele Romaniei critica duc Guvernul PSD care nu a fost in stare sa inceapa lucrarile la drumul Pitesti-Craiova

Lia Olguţa Vasilescu a criticat spusele Presedintelului Romaniei in ciuda faptului ca PSD este in continuare la conducerea Ministerului Transporturilor si CNAIR.

Presedintele Romaniei critica duc Guvernul PSD care nu a fost in stare sa inceapa lucrarile la drumul Pitesti-Craiova

Klaus Iohannis:


„Am venit evident cu mașina de la București. Am venit pe un drum pe care îl cunosc bine, drumul de la Pitești la Craiova. M-am așteptat sincer să găsesc undeva o bucată de drum rapid, de autostradă. De când sunt în politica PSD le promite oltenilor o bucată de drum rapid sau de autostradă care să lege Craiova de Pitești.


Dragii mei, acest drum evident nu este, dar în rest dacă ne uităm prin țară PSD a realizat mii de km de autostradă cu creionul, dar în fapt nimic. Autostrăzi promise nu avem.

PSD de când știu eu promite cu bani europeni desigur acele spitale nmari, regionale. Aici în Craiova cunoașteți adresa acestui mare spital regional? Eu nu.Acum câteva săptămâni doamna ministru al Sănătății ne asigura că primele studii de fezabilitate vor fi comandate în această toamnă, vă dați seama ce bătaie de joc la adresa românilor? După ce au guvernat atâta timp acum ne spun că vor începe hârtiile. Spitale nu avem”, a spus Klaus Iohannis, la Craiova, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Oltenia.


De asemenea, acesta a spus că își dorește o țară europeană, din care românii să nu mai plece.

„Dragii mei, eu sunt dispus să o fac, dar singur se poate face cât am făcut în ultimii cinci ani, atât, niciun pic mai mult. Dar nu vom lăsa lucrurile așa. Eu știu ce trebuie făcut și pot să le fac doar împreună cu voi. Primul lucru, evident, PSD trebuie îndepărtat de la putere prin mijloace constituționale, democratice desigur. Simplu, mergând la vot.

După care va trebui să câștigăm alegerile și să formăm un guvern care lucrează pentru România, unul proeuropean în jurul PNL. După care ne apucăm de treabă și reconstruim România, o facem europeană, modernă și normală.Dragii mei, îmi permiteți să spun că astăzi sunt un oltean împreună cu oltenii mei. Astăzi sunt un oltean cu oltenii mei și împreună ne dorim mai mult, noi, aici, din Oltenia, ne dorim o țară europeană, modernă, în care ne simțim bine, noi românii. O țară din care nu mai pleacă tinerii, iar cei plecați vor și se întorc.

Eu simplu cetățean îmi doresc o Românie normală”, se mai arată în discursul președintelui.

Autor: AL
Sursa: Autolatest & HotNews

Tags:
Președintele Klaus Iohannis craiova, autostrada pitesti craiova Președintele Klaus Iohannis, probleme drum Președintele Klaus Iohannis, drum express Președintele Klaus Iohannis, olguta vasilescu vs Președintele Klaus Iohannis, drum express psd razvan cuc