rss

Pretul benzinei a sarit de 5.30 lei/litru! Singura solutie este montajul unei instalatii GPL Tomasetto

Noi am incercat de multe ori a spune celor care merg cu automobile pe benzina ca indiferent de situatia din trafic cea mai buna solutie pentru a avea o economie reala este conversia pe GPL.

Pretul benzinei a sarit de 5.30 lei/litru! Singura solutie este montajul unei instalatii GPL Tomasetto

In urma cu doi ani cand benzina avea un pret de peste 6.4 lei/litru un litru de GPL costa sub 3.4 lei.


Acum ne aflam in aceeasi situatie cand Guvernul a pus din nou in aplicare un nou plan de accizare al combustibilior, rezultatul fiind o crestere in medie a pretului pentru 1 litru de benzina 95 cu pana la 80 de bani.Daca ne uitam la benzina 98 sau Premium pretul ei poate sa ajunga si la un cost de peste 5.9 lei in anumite statii in luna octombrie 2017!


Da poate parea mult in comparatie cu ceea ce ne zic acestia la TV, insa in luna august 1 litru de benzina 95 costa 4.5 lei, iar acum pretul sau a sarit de 5.3 lei in multe statii din Bucuresti.
s


SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19.00

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pret gpl, unde gasesc gpl ieftin, statii gpl bucuresti, statie gpl petrom bucuresti, cel mai bun gpl, pret montaj gpl, tomasetto stag pret oferta, unde montez gpl sector 6, service gpl chiaja, tomasetto chiajna, tomasetto soseaua de centura, monteaza gpl chitila, pret instalatie gpl tomasetto bucuresti, cat costa omologarea gpl rar?, monteaza gpl instalatii gpl bucuresti