rss

Primarul Bucurestiului vrea o noua sosea de strapungere insa NU SE ATINGE DE CENTURA CAPITALEI

Conform celro de la Wall Street Primaria Capitalie impreuna cu Sectorul 5 doresc realizarea unei noi sosele de strapungere.

Primarul Bucurestiului vrea o noua sosea de strapungere insa NU SE ATINGE DE CENTURA CAPITALEI

Este vorba de o sosea care momentan nu exista, insa care se doeste sa fie o mare realizare a celor care conduc destinele Primariei.


Aceasta sosea trebuie sa fie construita pe fosta linie de tren care porneste de la Gara Progresul si care atinge cartierul Rahova.

  • Pe linia CF Bucuresti Progresu – Bucuresti Cotroceni nu mai circula material rulant, ca urmare a desfiintarii unor agenti economici care o foloseau, precum si a modernizarii urbanistice in zona prin marirea arterei de circulatie, linia nu mai poate fi utilizata pentru scopul initial.

  • Portiunea de linie Pasaj Rahova – Bucuresti Progresu nu mai este functionala pentru desfasurarea activitatii feroviare, fiind inchisa atat din cauze tehnice (stare necorespunzatoare a cadrului sina – traversa, prinderi etc.), a sustragerilor de catre persoane neidentificate, precum si a lucrarilor de modernizare executate in zona Bd. Timisoara.

  • Intre pasaj CF 13 Septembrie si calcai sch. Nr. 8, linia a fost dezafectata si ridicata de societate, iar portiunile din zona Pasaj la nivel cu CF Rahova de o parte si de alta a acestuia, si in zona sediului Politiei de Frontiera sunt betonate si asfaltate.In ciuda faptului ca aceasta sosea este una care merita atentie, NU TREBUIE SA UITAM CENTURA BUCURESTIULUI care reprezinta cea mai mare problema a Capitalei.


Lipsa unor pasaje la Domnesti sau Berceni sunt principalele PROBLEME ALE BUCURESTIULUI! De asemenea nu trebuie uitat faptul ca peste 70% din Centura Capitalei se merge pe un singur sens pe o sosea demna de o comuna uitata prin muntii patriei.


Sfatul Autolatest este ca Primaria sa urgenteze lucrarile la cele doua poduri peste Centura si sa inceapa lucrarile la centura de Sud pentru ca o simpla sosea prin oras nu prea conteaza daca NU POTI AJUNGE IN ORAS!
s

Autor: AL wall-street
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme primaria capitalei, probleme centura bucuresti, pasaj domnesti, pasaj berceni, centura bucuresti 2019, trafic centura bucuresti, firea domnesti centura