rss

Primele informatii oficiale despre noul Citroen C3 2016-Imagini si motorizari

Citroën dezvăluie astăzi Noul C3, ultima realizare a unui best-seller comercializat în peste 3,6 milioane de exemplare începând cu anul 2002.

Primele informatii oficiale despre noul Citroen C3 2016-Imagini si motorizari

„Noul C3 posedă toate trăsăturile de personalitate ale mărcii Citroën, dar şitoate calităţile necesare pentru a da mărcii un nou impuls. O provocare majoră pentru un best-seller, care reprezintă deja aproximativ una din cinci maşiniCitroën vândute în Europa.
Autovehicul confortabil, cu o personalitate reală, C3este gata să atragă noi clienţi aflaţi în căutarea unei maşini moderne de
caracter.” Linda Jackson, director executiv Marca CitroënNoul C3 întruchipează valorile de bază ale Citroën:


«OPTIMIST»


Noul C3 este îndrăzneţ din concepţie, cu o înfăţişare unică evidentă,ale cărui elemente fundamentale sunt partea frontală carismatică cu standarde înalteşi liniile generoase care îi asigură o ţinută plină de energie şi forţă.


Prin conturul său lin şifluid, semnătura grafică şi nuanţele actuale, Noul C3 dă, indiscutabil, tonul unui nou
trend. Pe de altă parte, personalitatea sa puternică este gata să ofere posibilităţiextinse de personalizare, concepute global pentru a spori coerenţa şi valoarea.


Estevorba de un model de clasăde mijloc, la preţuri accesibile, destinat unui segment mailarg al populaţiei – promisiunea unei maşini deosebite pe măsura gusturilor şi aspiraţiilorpersonale ale acestora. În ceea ce priveşte exteriorul bi-ton, există posibilitatea de aalege una dintre cele trei culori de plafon, pe lângă designul proiectoarelor de ceaţă, aoglinzilor laterale, a conturului lunetei şi a Airbump-urilor®.


La interior, clienţii pot alege unul din cele patru pachete cu tonuri diferite pentru trei abordări auto distincte. Încă de la primul contact cu interiorul, acesta îţi va parea remarcabil de spaţios, o senzaţie accentuată de tapiţeria meticulos lucrată şi tabloul de bord orizontal bine poziţionat.
«UMAN»


Noul C3 emană o impresie inconfundabilă de bunăstare. Întregul procesde concepţie a fost ghidat de programul Citroën Advanced Comfort®, care adapteazătehnici de ultimă oră la supremaţia consacrată a confortului auto Citroën. Senzaţia deconfort la superlativ începe cu scaunele, plăcute vizual şi confortabile, plafonulpanoramic, care scaldă compartimentul pasagerilor în lumină, caracteristicileingenioase de depozitare şi alocarea unui spaţiu generos.Aceste prime impresii suntconfirmate de culorile şi materialele, care se inspiră din universul călătoriilor înnatură, în conformitate cu scopul Noului C3 de a face oamenii să se simtăliteralmente acasă atunci când călătoresc cu maşina. Conceput cu o ambianţăprotectoare,interiorul filtrează perturbaţiile lumii exterioare şi oferă o utilizare ergonomică cu funcţii accesibile în totalitate prin intermediul ecranului de 7”, la care se adaugă funcţia de pornire hands-free.


Echipat cu 5 uşi, noul C3 este practic, rămânând înacelaşi timp compact, având o lungime moderată de 3,99 m.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
imagini noul Citroen C3 2016, comunicat noul Citroen C3 2016, date tehnice noul Citroen C3 2016, totul despre noul Citroen C3 2016, informatii oficiale noul Citroen C3 2016, gama noul Citroen C3 2016, motoare noul Citroen C3 2016